מפחדת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת למה זה מראה את ההודעה שלי בסימני שאלה..אני אנסה לכתוב שוב ואני מקווה שלא יהיה לי פדיחות וזה באמת יראה את ההודעה כמו שצריך..

אז ככה- היום בבוקר קמתי עם סחרחורות.... ואחרי שעה וחצי שעתיים שהתעוררתי זה נעלם...ומאז הרגשתי אולי פעם או פעמיים במהלך היום...
    אבל-בבוקר ביחד עם הסחרחורות הרגשתי בחילההה......... ו....היא לא בדיוק עזבה אותי....היה לי רוב היום תחושה של בחילה ואפילו גם עעשיו יש לי.

נכון, ילדים זה שמחה,ברכה וכיף...אבל יש לי 2 בנות מקסימות בנות 4 חודשים בלבד......

ד"א זה נכון שבדיקת ביוץ במקלוני השתן מראות שהביוץ כבר היה? כי אחרי בערך יומיים שהייתי עם בעלי (או אולי שלוש?) מקל הביוץ נהראה שכן יש....כאילו הצבע היה זהה ולמחרת או יומיים לאחר מכן (לא זוכרת בוודאות) הצבע של פס הבקרה היה כהה וכמעט לא ראו את הפס השני......

17 תגובות
עמוד 1
  • רגע לא הבנתי למה בדקת ביוץ

• כי...אני לא רוצה להתשמש בגלולות כי אני מפחדת מזה...קראתי את העלון לצרכן ורשום שם כל מיני דברים שלא היה נראה לי...אבל בעיקר אני מפחדת שזה ישבש לי את המחזור כי הוא די סדיר לי......

• אז לא הבנתי... את לא משתמשת בגלולות, אז את משתמשת בבדיקת ביוץ כדי לחשב רת 'הימים הבטוחים' כל חודש?
  • בגדול אנחנו נמצאים ביחד רק אחרי 20 יום מהמחזור האחרון שככה בוודאי עברנו את הביוץ...אבל הפעם...קיבלתי מחזור ובשבוע שהייתי צריכה ללכת לטבול קיבלתי שוב מחזור מהגלולות ואז זה התעכב....אז כשחזרנו מהמקווה....זה קרה...וגם אני חשבתי בשיא התמימות שביום שחזרתי מהמקווה זה היום ה-11 וכנראה שאני עוד לא מבייצת כי זה היה נראה לי מעט ימים אחרי המחזור...אבל כל זה כי אני פשוט לא מבינה בכל העניין של הביוץ...אני פשוט יודעת שאם המחזור הוא די קבוע אז זה יוצא ביום ה-14 והמחזור שלי הוא די סדיר ככה שאמרתי שזה היום ה-11 וזה כנראה בסדר.........

• אני לא רוצה להלחיץ, אבל ככה נכנסתי להריון עם אמילי.
    באותו חודש היה לי ביוץ מאוחר...

הכי בטוח זה לעשות בדיקה... יכול להיות שיש לך וירוס

• טוב, זה מצחיק שקוראים לשיטה הזאת "הימים הבטוחים" כי זה הכי לא בטוח שיש.

אם המחזור השתבש לך זה לא בגלל הגלולות, או לפחות לא לטווח הארוך. יותר סביר שזה בגלל הלידה.

אם יתברר שאת לא בהריון אני מציעה לך לבחון מחדש את הדרך שבה אתם תמנעו מהריון לא מתוכנן בעתיד. אם את כן בהריון - אז שיהיה בשעה טובה!

• אם הביוץ שלי היה מאוחר כמו שהיה אצלך אצל אמילי אז זה טוב...כי מה הסיכוי שאני אכנס להריון אם הביוץ מאוחר ואני היית עם בעלי ביום ה-11 למחזור?

המחזור לא השתבש לי,ב"ה...אני חושבת שמאחרי הלידה הוא נהיה יותר מדויק...אם קיבלתי בתאריך מסויים אז אחרי הלידה קיבלתי באותו התאריך...ולפני הילדה אם הייתי מקבלת בתאריך מסויים זה היה יכול להיע יום או יומיים לאחר מכן....

הסיכוי להריון הוא...נמוך או שיש סיכוי טוב....?

• זרע יכול 'לחיות' בתוך הנרתיק של האישה כמה ימים...

יש סיכוי שאת בהריון... לא יודעת אם גבוה, אבל יש...

אני הייצי עושה בדיקת דם וזהו
  • מחזיקה לך אצבעות לכל תוצאה שתהיה
  • ואוו ואוו,אני רק חושבת עכשיו על עוד הריון....

בהריון הקודם מחודש שישי לא ישנתי,לא יצאתי מהבית...הייתי מאושפזת בבית חולים 3 שבועות, הייתי בשמירת הריון 3 חודשים ובמחלה עוד 3 חודשים. בקיצור-ואווווו..... בעיקר שאני מרגישה בחילות,סחרחורות....

האמת שזה בעייתי לי ללכת לעשות בדיקת דם בגלל הבנות וביום ראשון בעז"ה אני מתחילה עבודה חדשה...וזה לא מוקדם לעשות בדיקת דם עכשיו? אני אמורה לקבל עוד שבוע....

ממתי אפשר לעשות בדיקת שתן ביתית?

• אם את אמורה לקבל רק עוד שבוע וכבר יש לך בחילות, לא נראה לי שזה הריון, מצד שני יכול להיות שהמיזור השתבש בגלל הגלולות ואת כבר באיחור...

בדיקת שתן אפשר יומיים לפני איחור לעשות.. אבל. אם זה יהיה שלילי זה לא בהכרח ודאי שזה לא הריון...

תחכי שבוע ותעשי בדיקת דם...
    גם אני מתחילה עבודה חדשה ביום ראשון...

בהצלחה
  • טוב,אז זה כבר מרגיע אותי שאם את אומרת שאם אני צריכה לקבל עוד שבוע ויש לי כבר מעכשיו בחילות וסחרחורות זה כנראה לא הריון...אבל גם משום מה שבוע לפני שאני אמורה לקבל את המחזור אני מרגישה איזה מיחושיים כאלו בבטן...ומשום מה עכשיו אני לא מרגישה אותם...............בקיצור,מתסכל אותי!

ב"הצלחה רבה בעבודה החדשה!!!

• בקיצור.. כולן לשים תזכורת..
    אם עוד שבוע ככה, יש חסויה חדשה, אתן יודעות מי זאת
  • לא לא לא לא!! אני מעדיפה להיכנס בשמי ולא בתור חסויה. תאמיני לי!!

את היית מוכנה לתאומות בנות 4 חודשים ולאחר מכן עוד הריון?

• יקירתי, אני אחרי תינוקת אחת, כבר בת 8 חודשים, לא רוצה הריון לפחות עוד שנתיים...

אני כבר אמרתי שתאומים מבחינתי....אני מורידה את הכובע
  • אני לא יודעת אם לבכות או לצחוק.......

• וואי וואי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה