שתי שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא קשורות אחת לשניה, רק ששתיהן על איתן

1. איתן מאז ומתמיד אהב להתקלח.
    רק שבזמן החרון הוא לא יכול לסבול מים על הראש
12 תגובות
עמוד 1
  • אני עדיין נלחמת באותו עניים עם אריאל ורואי, הם נכנסים להסטריה בשלב שצריך לשטוף את הסבון מהראש.
    כרגע אנחנו לאט לאט בעניין של להוריד את הראש אחורה ועם היד אני חוסמת שלא יגיע לפנים.

אני יודעת שיש כובע מיוחד לאמבטיות שהוא כמו צלונית אולי בשילב.
    לדבי המיטת מעבר יש מגן מיטה של כתר שמתלבש מתחת למזרן וחוסם כמו מעקה בטיחות עולה 100 ש"ח. שילב/דר' בייבי וכו'..

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
  • ווואו הוא קטנטן בשביל מיטת מעבר לא? הוא גבוה? איך מצליח לצאת?
  • אגב איך עם אביגיל והלילות?

• לגבי הראשון - אין הרבה מה לעשות. הם קטנים ולא יודעים איך להגן על עצמם וזה מכניס אותם להיסטריה מוחלטת. גם אצלי זה היה ככה. עכשיו שתיהן כבר גדולות ויודעות לשים ראש אחורה ואני שוטפת וכלום לא נכנס לעיניים.....

לגבי השני - אין לך מגן מיטה?? לנו יש מעקה לשתי המיטות. אפשר לקנות בכל מקום
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• 1. כל הילדים בוכים במקלחת בשלב כזה או אחר, גם שלי שניהם אוהבים מים, אבל בגיל שנה וחצי שנתיים אצל אדיר התחילה היסטריה בשטיפת הראש. ניסיתי הכל...מה שעזר זו מגבת קטנה שהיה שם על העיניים "שלא יכנס סבון".

2. מעקה למיטה? אולי תוסיפו מעקה כזה של כתר פלסטיק בנוסף לקיים.
    איזה ליצניות שובבות יש לך
  • לגבי האמבטיה זה תקופה וזה עובר .. את יכולה לנסות לקלחח את שלושתם ביחד ואז הוא יראה שהן לא בוכות וגם הוא לא יכנס להיסטריה .

לגבי המיטת מעבר - בן וראוי שניהם בגיל שנה ו 5 חודשים היו במיטת נוער !!!
    שניהם קפצו מהמיטה ומהלחץ ישר העברתי אותם..
    יד בפירט האדום מגן למיטה מפסטיק למרות שתופתעי אבל מהר מצאוד הוא יוריד את המגן וישן כבר בלי מגן כמו בן וראוי ...

בקיצור בנים זה סרט שונה
  • גם אצלנו הקטנה בוכה בחפיפה, מיד כשאני מכניסה אותה אני חופפת ואז היא רוצה להמשיך לשחק באמבטיה אז היא נרגעת.

והמיטת מעבר, הגדולה גם הייתה נופלת הרבה ואז שמתי לה את המזרון של המיטת תינוק בדיוק מתחת וקרה הרבה פעמים שנפלה הסתכלה סביב וחזרה לישון על המזרון....

אחלה צוות בידור את מגדלת
  • חפיפות ראש - 2 הבנים עברו את השלב שאת מתארת בערך בגיל של איתן .
    אני לא מתרגשת כ"כ עושה את זה מהר ואומרת להם "הננננההההההה סיייימנו ... "
  • לגבי החפיפה אצלי עוזר מקלחת משותפת עם שחר

לגבי המיטה גם אצלי דור נתלה על המקה של המיטה מפחיד אותי , אבל שהוא עושה את זה אני כועסת ומסבירה שאסור מסביב למיטה הכול מרופד במזרון וכריות
    אני עדין לא מעבירה אותו כי הוא מסתובב לי המון במיטה ואני מפחדת שיפול מיטת מעבר שחר בגיל הזה כבר העברתי אבל הוא לא היה מסתובב לי במיטה

• אני את איתי העברתי כבר לפני איזה 3 חודשיים עם מגן של כתר פלסטיק כי ליאבי לימד גם אותו איך לצאת מהמיטת תינוק ,וגם במיטת מעבר תוך חצי שעה הוא לימד אותו יופי איך אפשר לרדת מהמיטה בקלות ועכשיו כל ערב יש לנו מלחמות להחזיר אותו למיטה .
    גם אצלנו יש בכי בשלב הזה של הראש עושים מהר וזהו
    ואחלה צוות בידור
  • תודה, בנות!
    ידעתי שאפשר לסמוך עליכן עם טיפים מעולים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה