היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה הייתן עושות? אנחנו גרים בבית קטנטן. 2 חדרי שינה אחד שלנו אחד של הילדים. איתן עד עכשיו ישן בעגלה יש לו אמבטיה די גדולה. לאחרונה כבר מתחיל להיות לו צפוף ואני רוצה להעביר אותו למיטה. אמממה? שחר וטל כל ערב עושים חינגות עד שנירדמים. החלטתי ביני ובין עצמי שכל עוד הם משחקים והכל בחדר לא אכפת לי. הם בד"כ נירדמים עד 8 וחצי ונכנסים למיטה בין7 ל7 וחצי. אבל אם אני מכניסה את איתן לשם זה גם יגרום לו לא להירדם כי הם יפריעו לו וגם קצת מסוכן אני מסוגלת למצוא את שלשת יחד במיטת תינוק עושים לאיתן השבעה
9 תגובות
עמוד 1
אולי תנסי להרדים אותו במיטה שלך ואחרי שהגדולים ירדמו תעבירי אותו למיטה בחדר שלהם? אם לא אז גם אני נוטה לעריסה
לאור המסיבות לדעתי עריסה אצלכם בחדר ...
אני הייתי נוטה שכולם יהיו באותו חדר...אבל אפשר לנסות ומקסימום להתחרט
השאלה היא האם כולם הולכים לישון פחות או יותר באותה שעה? במידה וכן, אז כן הייתי הולכת על כולם בחדר אחד. במידה ולא, האופציה השניה
[
אני לא רוצה להרדים במקום אחד ולהעביר. אני אוהבת הרגלים וגם בעייני מיטה זה מקום מבטחיםם כזה של התינוק משהו שהוא צריך לאהוב אז וזה נעשה ע"י תחושה טובה שיש לפני שנירדמים.
אם אני שמה אותו במיטה הבעיה היא שהוא פשוט קטן ושברירי מידי. אם היה בן 10 חודשים זה משהו אחר. על שחר אני סומכת שיהיה בסדר אבל טל הוא שד קטן...
אני בדיעה שלהעביר למיטה - הוא כבר גדול
ענת - את לא מכירה את הילדים שלי. אין חיה כזאת לוותר על שלב המסיבותץ זה לא משהו שאני מעודדת אותם לעשות זה משהו שהשלמתי עם זה שהם עושים