איך מפסיקים לחשוב על זה???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן! זהו החודש הראשון עם כדורי איקקלומין (בתקווה שגם האחרון), ולפי הוראת הרופא בימים הקרובים (שהתחילו לפני יומיים) אנחנו צריכים לעבוד קשה- וכמובן שאנו צייתנים....
    השאלה שלי אליכן- איך אתן מצליחות להתנתק מהמחשבות ומהרצון??
    אני מפחדת שאני תולה את כל התקוות שלי בכדורים ושבסוף האכזבה תהיה כ"כ קשה... מסביב אני שומעת "אל תחשבי על זה" , "תתנתקי" וכד'... וזה מרגיז אותי! כי אי אפשר להוריד מתג ופתאום להפסיק לחשוב!! אני לא יודעת איך להתנתק, או איך להפסיק להתעסק בזה- זה שם כל הזמן..... וזה מתסכל נורא....
7 תגובות
עמוד 1
  • תנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים, זה ממש קשה "להתנתק" ולא לחשוב על זה אבל תנסי להתעסקר בדברים אחרים, אל תשבי הרבה מול המחשב ותקראי על זה...
    שיהיה בהמון בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות!
  • כמו שאמרו לך, לנסות להעסיק את עצמך במשהו אחר, תחביבים, יכול להיות לצאת , לבשל ועוד המון דברים שיענינו אותך. בהתחלה את תחשבי עוד, ולאט לאט תחשבי על זה פחות.....
    זה משהו שאת מאוד רוצה ולכן אי אפשר לתת לך עצות כמו "אל תחשבי על זה"
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • חשבתי על איך אני לא חושבת על זה ........
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • הייי

אני יכולה להבין אותך גם אני שתיתי החודש איקקלומין וכמובן שעבדנו קשה
  • אני כמו מורן וכמוך גם החודש הזה לראשונה לקחתי איקקלומין .
    אבל נראה לי שזה פשוט עניין של אופי ... לי אין דחיית ספוקים ויש לי בעיה קשה של לנסות להבין ולדעת כל דבר שיש בנוגע לדברים שקשורים אליי אז במשך שבועיים כבר אני קראתי כל מאמר שקיים בנושא כל שאלה שנשאלה בהקשר ( אי פעם ) אותי זה יותר מרגיע מהאלטרטיבה השנייה .
    ומכיוון שאנחנו בעידן שכל מכשיר סלולארי הוא בעצם מחשב אז אני פשוט ממשיכה לעבוד / לבלות / משפחה וכו
  • מבינה אותך מאוד קל לומר קשה לעשות...
    תנסי בכל זאת להעסיק את עצמך יותר.
    מקווה לבשורות טובות מחזיקה לך מלא
  • תודה רבה לכולכן על התגובות.... רק בשורות טובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה