מה קורה לי????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    טוב זה הסיפור:
    אני פוליציסטית, המחזור שלי לא סדיר לפני חודשיים בא אחרי 34 יום, חודש שעבר 38 יום, והחודש קרה משהו מוזר: כמה 3 ימים אני עם כאבי בטן כמו לפני מחזור, אתמול ביום ה-31 כל היום הרגשתי שהנה אני מקבלת ורצתי כל הזמן לשירותים, בסוף בסביבות 7 בערב ראיתי הפרשה חומה בהירה והכאבי בטן ממשיכים,
    היום בבוקר קמתי וממש היה הפרשה חומה בקטנה...
    מה קורה לי פתאום המזור החליט שכן בא לו להיות סדיר?????? או שמה הריון???? אני לא יודעת באמת מה יש לי???
9 תגובות
עמוד 1
  • אולי השתרשות... תעשי בדיקה
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • יכול להיות השתרשות???????
    לא מוקדם לעשות?
  • זה באמת נשמע כמו השתרשות אבל תחכי עוד קצת.. יום ראשון תעשי בדיקת דם :) בהצלחה!!
  • טוב כנראה שזה מחזור כי ההפרשה התחזקה ונהייתה כהה יותר :(
    עדיין לא מאה אחוז מצד אחד אכזבה כי רציתי כבר הריון, מצד שני עידוד כי המחזור בא בזמן
  • היי

זה יכול להיות שני דברים - או תחילתו של מחזור שלפעמים גם מופיע ככה..
    או השתרשות .. דעתי האישית במידה המחזור לא יגיע באופן תקין עד יום ראשון
    תעשי בדיקת הריון.

שיהיה בהצלחה
  • היי
    כך בדיוק קרה לי לפניי שבוע וחצי התחיל בכתמים בהירים מאוד
    התחזק ואז דם בניגוב
    אז שלצערי הופיע המחזור!!!!!!
    אבל אל תתייאשי יהיה טוב..ואולי עוד מוקדם לשלול כל מקרה לגופו
    בהצלחה
  • טוב אז זה מחזור, אמנם קצת מוזר כי הכאבי בטן לא מפסיקים והחזה כואב בטירוף
    באסה :( טוב נו חודש הבא נעבוד קשה יותר
  • כמו שאומרו לך בנות לפעמים זה יכול להצביע על השתרשות או התחלת המחזור ,אצלי כל וסת מתחיל בהכתמות עד שמגיעה וסת.

• ??? ???? ?? ??? ????? ?? ????? ?? ?????? ????? (????? ?? ?????? )
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה