שלום לכולן חדשה פה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל מאחלת לכולן בהצלחה רבה שיהיה חודש פורה במיוחד!!!!
    נשואה חצי שנה ,מנסה מאז ללא הצלחה :(
18 תגובות
עמוד 1
  • היי מיכלושית =)

ברוכה הבאה לשהות קצרצרה
  • ברוכה הבאה
  • תודה רבה רבה
    האמת לא יודעת אם זה מוקדם
    אבל אני כבר מיואשתתתתתתתתתתתת למה זה כל כך קשה??????????
  • קודם ברוכה הבאה לפורום המדהים!

אין לך מה להתייאש ! לחשוב חיובי!
    מקווה שהחודש הוא החודש שלך

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אמן!!!!
    אני טובלת במקווה ובחודשיים האחרונים למחזור ראיתי בדיוק ליום אחד הפרשת חלבון ביצה שכולן מדברות עלייה

אני מקווה שלא יוצא לי לבייץ לפניי הטבילה...
    מה אתן חושבות?
    מרגע שרואים את ההפרשה הזו עד מתי נמשך הביוץ?
    או האם בכלל הוא מתחיל מרגע שרואים את ההפרשה ?
    המחזור שלי היה 27,27,והחודש לפניי יומיים אחרי 28 יום
  • אה ושכחתי לציין
    זה בד"כ קורה שאני רואה אותה ממש בלי כוונה כשאני נכנסת לעשות פיפי אני שמה לב אליה פתאום בניגוב
    זה קרה בחודשיים האחרונים יומיים לפניי הטבילה במקווה ויום אחרי זה הרגשתי דקירות ממש חלשות חלשות בצד שמאל של הבטן התחתונה
    האם ייתכן שההפרשה הזו תופיע רק יום אחד בלבד?במהלך כל החודש?
  • מיכל

מימה שאת מתארת זה באמת נראה כמו ביוץ כניראה לפני הטבילה
    את טובלת ביום ה 14 נגיד?!?

יש מצב שאת מבייצת אפילו מהיום ה 11 .. וייתכן שאתם מפספסים ..
    אפשר להבין את זה גם מאורך המחזור שלך הוא קצר יחסית.

במקרה כזה רק רופא יכול לעזור לך יש כדורים שדוחים ביוץ שידחו לך את הביוץ ..
    הייתי מציעה לך לגשת לרופא הנשים שלך ולהיתייעץ איתו
  • הי מיכלושית,

קודם כל שיהיה המון בהצלחה, והלוואי שהשהות שלך בפורום תהיה קצרצרה.

דבר שני, נראה לי שבגלל שהמחזור שלך יחסית קצר, ואת שומרת נידה, וגם לפי התיאור שלך, יש חשש שאת מבייצת לפני הטבילה במקווה, ובכך בעצם מפספסת את התקופה הפורייה שלך. נראה לי שכדאי לך לפנות לרופא להתייעץ. אולי תנסי גם בדיקות ביוץ כדי לבדוק באמת מתי את מבייצת ולוודא.

• פניתי כבר לפניי חודשיים הפנתה אותי לאולטרסאונד אגן קטן בגישה וגינלאית ולבדיקת גלוקוז בדם,תרבית שתן ושתן כללית
    הכל תקין היתי שם אתמול
    כסיפרתי לה את זה היא אמרה שזה שטויות ושהמחזור שלי סדיר והביוץ צריך להתרחש סביבות היום ה13 כשאני טובלת בד"כ ביום ה12...
    שאת ההפרשה יצא לי לראות ביום ה10...ורק יום אחד יוצא לי לראות אותה בחודש...
    ויום אחרי זה דקירות קטנות בצד שמאל השאלה אם ברגע שאני רואה את ההפרשה זה הביוץ?
    או שכמה ימים אחריי?
    הרופאה אומרת שעוד מוקדם לתת לי כדורים כאלה שזה רק חצי שנה
    אבל אם יודעים מה הבעיה למה לחכות???.אני לא מבינה לא יודעת מה לעשות כבר :\
  • החודש אני רוצה לנסות את הבדיקות ביוץ
    השאלה אם זה אמין באמת..כי רופאת הנשים שלי אומרת שזה שטויות
    שרק מעקב אחרי זקיקים אמין ושגם זה לא תמיד בטוח שזה עלול להשתנות מבוקר לערב..
    יש איזה חברה מומלצת של הבדיקות ביוץ?
    כמה מקלונים כדאי לרכוש?
    ומאיזה יום להתחיל לבדוק?
    ואם יש עוד המלצות כדיי שבאמת יהיה הכי אמין אני אשמח לשמוע
  • לדעתי כדאי לך להשתמש במקלוני ביוץ, אני יודעת שיש כאן בנות שלא התחברו לזה, אבל לי זה מזהה את הביוץ. ניסיתי כמה חברות והן היו בסדר, נראה לי שביוצית הם הכי זולים והכי אמינים, השתמשתי בהם הרבה פעמים והם זיהו לי את יום הביוץ בכל חודש.
    בחבילה יש 20 מקלונים ולדעתי בגלל שאת מרגישה את הביוץ מוקדם, תתחילי לבדוק החל מהיום ה-10, למרות שבמחזור של 27 ימים, הביוץ אמור להתרחש ביום ה- 13. תבדקי בכל יום באותו הזמן פחות או יותר.
    אם הבדיקה יוצאת חיובית, זה אומר ב-24 השעות הקרובות הן זמן הביוץ שלך (יש ערכות שכותבות 48 שעות).

אני רק אציין שגם אני לפעמים מזהה הפרשה דומה לביוץ בשלב מוקדם במחזור, אבל אחר כך בתקופת הביוץ אני מזהה אותה שוב... אני לא יודעת מה זה אומר...
  • תודה רבה
    אני אלך היום לסופר פארם לרכוש ואעדכן כמובן מה קורה בהמשך

מה איתך?בהריון ?מנסה?

• שלום מיכל:)
    ברוכה הבאה אל תתיאשי אני גם אחרי חצי שנה שכבר התייאשתי בפוקס נכנסתי להריון לצערי היה הפלה ועד היום כלום
    יהיה בסדר תסמכי על הקב"ה הוא יתן לך בבוא העת!!!
  • מעיין
    אמן!!!!בשורות טובות גם לך בע"ה
  • היי מיכלושית,
    לשאלתך, אני בלי גלולות כבר 9 חודשים, אבל בעלי עובד הרבה בחו"ל כך שלא היה פה הרבה בתקופות שבייצתי.... :( החודש הוא כאן... נקווה לטוב

בהצלחה לך ולכולן!!
  • מיכלושיתתתת
    קודם כל ברוכה הבאה והמון בהצלחה.....
    מקווה שעוד החודש תזכי לגלות 2 פסים יפים וכהים!!!
    לגבי ביוץ לפני טבילה את יכולה לבדוק עם רב אני יודעת שלפעמים נותנים אישור לטבול

מירי
  • היי מיכל,
    שימי לב לבדיקות של הטהרה - יכול להיות שאת מחמירה עם עצמך ואז יש מצב שתפספסי את הביוץ... תלכי לרב אם יש כתם על הבדיקה, אל תשללי ישר.. זה קודם כל.

דבר שני, אם המחזור שלך ארוך אז יש מצב שזה גורם לך לפספס את הביוץ - תנסי לשתות לימון והרבה בימים של המחזור, זה עוזר להוציא את הדם מהר יותר והמחזור יגמר הרבה יותר מהר, גם לשתוף פעמים ביום את האזור כמו לפני הבדיקה עם המוך תעזור לדם לצאת מהר יותר ולהפוך לטהורה מהר יותר.. בהצלחה!!

ולפי מה שהבנתי אנחנו יכולות להיכנס רק כשההפרשות הן כמו חלבון של ביצה כי אז החומר הזה עוזר לזרע להגיע אל הביצית (קראתי המון) אז במידה ויש לך את ההפרשות סימן שאת מביצת. כשההפרסות מתחילותלהיות סמיכות נסגר חלון הזמן.

המון בהצלחה!! :)
  • היי תודה רבה על כל העצות,האמת שהמחזור שלי הכי הרבה הוא 5 ימים אז יש סיכוי שעם הלימון זה יתקצר יותר לדעתך?כי בכל מקרה הפסק אפשר לעשות רק ביום ה4 לכל הפחות ...שמעתי על הלימון השאלה היא אם זה יקצר מחזור של 5 ימים ל4 ?אני שותה מלא מלא מים כדיי לעשות כמה שיותר פיפי כדיי שאולי יתנקה מה את חושבת ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה