היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
להקציף 5 חלבונים (הלבן של הביצה) עד שמתקשים אז להוסיף תוך כדי הערבול לפי הסדר: 5 כפות סוכר 2 כפות שמן 5 כפות קמח 1 שקית אבקת אפיה קצת תמצית וניל ושאר החלמונים- אחד אחד שיבלעו טוב
170 מעלות למשך כ15 דקות (לא בטורבו כמובן) לנעוץ עם קיסם שיצא יבש
מצננים את העוגה מעט ומוסיפים מעליה את שכבת הגבינה
<המתכון מאחורי הפודינג וניל>
חומרים למילוי: 2 שמנת מתוקה 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל אסם 500 גרם גבינה לבנה 9% ½ כוס סוכר ½ כוס חלב קליפת לימון מגוררת 1/2 שקית (7 גרם) ג’לטין ¼ כוס (50 מ"ל) מים רותחים
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
מערבלים את החלב,סוכר והגבינה במהירות נמוכה כ- 2 דקות. מוסיפים את הפודינג ומערבבים עד לתערובת חלקה במהירות גבוהה, תוך הוספת קליפת הלימון.
ממיסים את הג’לטין במים רותחים ומצננים.
מוסיפים את הג’לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.
יוצקים את תערובת הגבינה על הקצפת ומערבבים בזהירות.
יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומשטחים.
ולמעלה לקישוט זה הכל ופרי דמיונכם !!!
הכי חשוב לתת לה להתייצב לפחות לילה שלם במקרר או במקפיא !!!
וואי ממש אומנות כל הכבוד לך
ואוו איזה יופי
כן אני ממש אוהבת ההבדל בינינו שאת מכינה גורמה שאפוווווווווווווו !!! ואני יותר אוכל ביתי מבושל מרוקאי ואני אוהבת גם לאפות !
מה שכן אני לא יודעת להתעסק עם בצק סוכר וגם לא ניסיתי.
עזבי, הכי כייף קינוחים אני לא סובלת בצק סוכר שווה להשקיע בעוגה טעימה עם חומרים טובים מאשר בדבר הזה שהוא אולי יפה אבל אי אפשר לאכול אותו
מדהים! את אומנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]