מה חשבתי לעצמי?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כל השנה מתלוננת שאני מקנאה בהורים שמוציאים את הילדים מוקדם מהגן,
    ללא צורך בצהרון!
    זה היה נראה לי מושלם..
    אז החלטתי שבקיטנות אני לא רושמת אותם לצהרון, חיסכון בכסף, וזמן איכות איתם!
    אני בבית.. לומדת למבחנים. לא צריך צהרון!!
    א-ב-ל- הקיטנות נגמרות ב- 13:00 (שילה) ו 13:30 (הודיה.)
    ופתאום זה נראה לי מופרך!!
    גם ככה יש אח"כ חודש שלם של חופש מהבוקר עד הערב!
    מה אני צריכה את הלחץ הזה?
    13:00 בצהריים מגיע תוך שניה.
    מה אני יספיק?
    מתי אני אלמד?
    מתי אנשום...?

ומצד שני- רגשות אשמה עצומים על זה שככה אני מתייחסת לילדים שלי..
13 תגובות
עמוד 1
  • אויש, נו באמת.......כמה רגשות אשמה?! אין לך מספיק אז את מייצרת אותם? נהיית אדווה?
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תהני
  • אני גם רשמתי את שחר עד 1300 זה מגיע בשניות אבל תחשבי שחצי יום מעסיקים אותם בפעילויות הם מגיעים רעבים וקצת עייפים ואז מנוחה על הספה

• באמת כל אחת והשיקול שלה

אני ייחלתי הרבה זמן לרגע הזה שהיא לא תהיה בצהרון גם לטובתה וגם טעמי חיסכון כמובן

אני כמו ענת תנסי לעשות יום מאורגן
  • מוכר ...
    גם אני "חיכיתי לחופש הגדול ופתאום שהוא בפתח אין לי טיפת אנרגיה..
  • באמת מה חשבת לעצמך???????????????
    כנראה שבדיוק את מה שאני חשבתי לעצמי

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • היי
    טוב גם אני רשמתי את ליה ואביאל לקייטנה את אביאל עד 13:00 את ליה את 16:00 היא ביקשה להיות עוד עם החברות שלה אז הסכמתי כי זה השנה האחרונה בגן ובשביל עוד 400 שקל שהיא תוכל צהריים עם חברות ותשמח אז בבקשה למה לא, לא יהיה לה את הגן עוד פעם אז מתנה מאמא בשביל הכייף שלה.
    ודרך אגב אצלי כל יום אני מקבלת אותם בשעה הזאת של 13:30 מתחיל האיסוף שלי אז אני רגילה זה קשה מאוד שאיך שחוזרים מהעבודה ישר הריצות לאיסוף אביאל, ליה ומאיה אבל אין ברירה מתרגלים וחוץ מזה אני לא מוכנה להפסיד את הצהריים והאוכל איתם בצהריים ובכלל להיות עם היד על הדפוק מה קורה אז אני עובדת חצי משרה.

• אני לא יודעת מה בדיוק, אבל כנראה שחשבנו אותו דבר

• תמיד יהיו רגשות אשם, כמו שכבר אמרו לך מעלי.

אבל את בטח עוד יכולה להתחרט אם זה נראה לך טוב יותר.
  • הורס אותי שאנחנו מפחדים כ"כ מיצורים כאלה קטנים

• צול צול, נשמע ששחר ואופק דין ממש דומים
  • אצלי אין מצב לוותר על הצהרון
  • תמר, בהרבה שירשורים שאת כותבת על עד כמה אופק דין רגיש אני כ"כ מתחברת למה שאת כותבת ומרגישה כאילו אני כתבתי את זה. הם באמת כנראה דומים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה