היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שהצהרתי שלא אפתח שירשור בנושא אבל קשה לי ונמאס לי.
אתמול בערב יצאנו עם חברים חברה שלי סיפרה לי שבעלה פגש את חמי בשבוע שעבר, הוא שאל אותו אם הם בקשר איתנו בעלה אמר שבשבוע האחרון לא יצא לנו לדבר חמי אומר לו: אה, גם ממכם היא הצליחה לנתק אותו?
21 תגובות
עמוד 1
אני בשוק
תודה יפתי שלי
איזה הפסד מצידם. אני מקווה שהם יראו את האמת מהר
הפסד שלהם! מקווה שהם יתעשתו לפני שיהיה מאוחר מדי...
כואב לי הלב על שתינו שזכינו בבעל מדהים ובמשפחה שלו שהיא בדיוק ההפך הכי לא מגיע לנו בעולם עצוב לי אני מבינה כל אות שלך
וואי לא פשוט כל הכבוד לך עם איך שאת מתמודדת
לא ידעתי שגם חמיך הצטרף "לחרם"עליך
עזבי אותם שילכו לחפש תעסוקה לעצמם הם ניראים מזה משועממים
שולחת לך ים של
בס"ד
אויש מתוקה! כ"כ לא נעים להיות במצב הזה................................... אבל לפי השרשורים שלך את מנסה והם לא. ככה שאין מה להתבאס. ברור שלא רוצים שכך יהיו פני הדברים, אבל בנתיים קבלי
די....לא מאמינה שגם את חמך הן הצליחו להסיט נגדך...
תודה אהובות שלי מחמם את הלב
באבי קטנה שלי :(( הכל יהיה בסדר בסוף.. יבוא יום - והם יצטערו! אני מבטיחה לך.. עד אז אני פשוט רותחתתתתתתתתתתתתת עליהם!!!! נמאס לי שהם גורמים לך לסבול כל הזמן זה פשוט לא פייר!