היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יכול להשתנות גם בגיל שנה.. בעקרון אומרים שבגיל חודש בערך הוא יותר אמיתי ופחות אפור כזה של תינוקות.. אבל הצבע עיניים של אמונה למשל משתנה כל הזמן.. היה אפור, כחול, ירוק ועכשיו הוא לא ברור בכלל..
עד גיל שנה הוא משתנה, אמילי גם עדיין לא החליטה מה בא לה
לבן שלי השתנה בגיל שנתיים מירוק לחום ירקרק - רק בשמש רואים שהן ירוקות. היה לו כחול ירוק בהתחלה
יכול להשתנות עד גיל שנתיים
הוא לא חייב להשתנות... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
עד גיל שנה יכול להשתנות, כרמל נולדה עם כחול והיום יש לה חום
ינאי נולד עם ירוק בוהק מדהים ובגיל שנה התחלף לאט לחום..עכשיו חום עם טיפה ירוק בשמש ממש רואים..מבאס לאללה
אצלנו השתנה ב7-8 חודשים בערך
גם איתן נראה לי עוד לא החליט נולד עם כחול עכשיו יש לו כחול-ירוק לא ברור למיכל לא השתנה. נולדה עם תכלת מדהים ונשאר תכלת מדהים אביגיל נולדה עם כחול, בסביבות גיל שנה שה כבר היה בצבע הנוכחי שלה. ירוק וחצי עין חומה
לאחיינית שלי היו עיניים בצבע תכלת עד גיל שנה בגיל שנה הן הפכו לירוקות היום היא בת 11 ויש לה עיניים ירוקות מדהימות אחים שלה הגדולים נולדו ונשארו עם עיניים כחולות