היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, הקטנטונת שלי עד לפני שבוע לא רצתה לעמוד על הראש ואני כבר בשבוע 35. בזמן האחרון אני מרגישה את רוב התנועות מתרכזות למטה, בבטן התחתונה. מה את אומרת היא הקשיבה לאמא והתהפכה או לא ?
7 תגובות
עמוד 1
הלוואי שכן
יש לי חברה שבהריונות שלה היא כל הזמן יודעת במדויק איפה הרגליים , איםה הראש , איפה הטוסיק ... אני עד היום לא הצלחתי להבין
אני בהריון של איתן הייתי מרגישה אם הוא עכוז או ראש. לפי התנועות. ולכן כשהוא התהפך (הוא גם עשה קונצים...) ידעתי שהוא התהפך... אז יש סיכוי טוב
אני הרגשתי טוב את ההתהפכות (מראש לעכוז בשבוע 30 וחזרה לראש בשבוע 34) אם את לא בטוחה רק US
לי לא היה מושג, ניצן בשבוע 36 היה עכוז, בשבוע 36+4 היתה ראש, בשבוע 40+2 היתה ראש, 40+3 התהפכה לעכוז ובשבוע 40+4, כמה דקות לפני שלקחו אותי לחדר לידה לקיסרי היא התהפכה שוב לראש
כל הכבוד לה , היא התחשבה באמא. אומרים שהסיכויים אפסיים להתהפכות בשבוע ה-40. עוד יומיים אני עושה אולטרסאונד נקווה לטוב. תודה על התגובות