היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את לא מגזימה,אבל בשביל למנוע ריב נוסף ומתח מיותר עם החצי, הייתי שולחת אותו עם השלושה . את רק תצאי גדולה בעיניו
הוא יונק וגם מקבל בקבוק, נכון? בעיני חבל ליצור מלחמות במקום שאין בכך צורך....
אני חושבת שאין פה בכלל מלחמות. זה לא וזהו. ואת יוצאת גדולה שאת שולחת אותו עם הגדולים אחרי הפה שהם פתחו.לדעתי לא מגיע להם אבל בשביל בעלך את שולחת אז איתן יהיה איתך בבית ]
הוא נוסע לכמה שעות? לא לכל השבת? אז הייתי מבליגה ומוותרת, נותנת לו לקחת את איתן וזהו...
יש משהו בתינוקות שאנחנו כאילו רוצים לשמור אותם לעצמנו .. אני לא יכולה להגיד למה אבל כשהבים היו תינוקות אני גם שומרת עלהם מכל משמר ... לא בא לי שיתקרב לאנשים שאני לא אוהבת שלא בנכחותי
אני רוצה להגיד לך כל הכבוד שבכלל את מרשה לו ללכת איתם בלעדיך ...... אני לא הייתי מסכימה לזה בכלל
לכל השבת? לא! איזה מצב מגעיל.
לא לכל השבת. לשעה שעתיים. לכל השבת זה קצת היסחפות
צולי את ממש קנאית, כמוני יאללה שעתיים תנוחי תבשלי את האוכל שתיכננת תנקי...לא חסר מה לעשות. הלוואי שבעלי יקח את הילדים שלי ואני אנוח
לא מגזימה. אני הייתי עושה אותו דבר. תינוק זה תינוק, שישאר איתך, מה פתאום לשאוב חלב?????? הוא יונק וזהו, לא צריך להוסיף.
אני גם חושבת שחבל להכנס למלחמות מיותרות תתני להם לנסוע שיקח את איתן תשאבי בקבוק אני היתי שולחת אותם וקת שקט בבית
את האמת בעלי בכלל לא היה מעלה לנסוע לבד עם איתם רק העם הגדולים וגם אני בדעה כזו אני לא יודעת איזה מרחק יש לנסוע וכמה איתן שקט בנסיעות או לא לא שווה את הדאגה הזו עוד קצת שיגדל לפי דעתי אחרי גיל שנה בערך אפשר קצת לשחרר עד אז צמודים לאימא
לא מגזימה, הוא עדיין קטן וזכותך להטיל וטו שיישאר איתך בבית
היי טוב זה מחזיר אותי אחורה שחבל על הזמן גם בתקופה שאני הייתי איתם בנתק מוחלט היה בי משהו שאני לא מוכנה שיראו את הילדים שלי אבל מה לעשות הם גם הילדים של בעלי ובשביל השלום בית בנינו ובשביל שלא יהיה מתח בנינו שהרי זה מה שהם רוצים שיהיה אפשרתי לבעלי לקחת את הילדים איתו לארוחת צהריים אצלהם ביום שישי בצהריים (גם אנחנו שומרים שבת) וזה לא היה לשעתיים כי הוא לקח אותם אחרי זה איתו לכדורגל וחוזרים שעה לפני כניסת שבת ובנתיים אני הייתי מנצלת את השעות האלה להיות עם עצמי אז פעם הייתי הולכת לטייל לעשות סיבוב, פעם הייתי ישנה שנת צהריים מנצל את הזמן רק לעצמי כשהם היו חוזרים לא הייתי שואלת שאלות כדאי לא להתעצבן והילדים היו באים ואומרים לי לבד שהיה להם כייף אצל סבתא וסבא ושהם נהננו שמחתי בשבילם וזהו. מותק הניתוק הזה מרגיז אני יודעת הוא מאוד מרגיז אבל איתן קטן נכון והוא גם יונק את צודקת אבל בשבילך קחי קצת זמן תשאבי לו בקבוק ותנו לבעלך לקחת את הילד למרות שהוא תינוק קחי קצת שקט לעצמך את רק תרווחי בניסיון. בהצלחה
רחל הפעם אני לא מסכימה איתך
היי תראי באמת איתן קטן מאוד אפילו גם כשליה היתה תינוקת היה לי קשה לתת לבעלי לקחת אותה אליהם ופחדתי עליה אבל בסוף הסכמתי בשביל שהכל יהיה רגוע יותר בשביל בעלי. תראי יש בזה משהו שאיתן קטן והילדים יותר גדולים אז זה בשבילם אבל הכוונה שלי היתה שאת תנוחי קצת בשביל לקבל קצת שקט לעצמך.
שקט זה לקחת את הגדולים. איתן גם כשהוא בוכה לא שומעים אותו. הוא האחרון שמפריע לי. גם אם הוא ער אני נכנסת איתו למיטה מניקה ושנינו נחים