היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זוכרות שפתחתח שרשור על בגדים של הלילה? ואמרתי שם שאצלי הבגדים לא נרטבים והפיפי לא בורח? אז אתמול זה קרה והבוקר הרגשתי שהכל רטוב!!!!! תראו מה זה עיןן של אמא... כמובן ששטפתי והחלפתי לה בגדים.. מזל שהיא קמה מספיק מוקדם ( 5 וחצי) כדי שלא נאחר חחחחח
7 תגובות
עמוד 1
חחח שטויות מאמי, שאלו יהיו הצרות...
מאמי זה כל כך נכון! ברור ששטויות- כולה הרטבה.. אבל אני עשיתי את זה עם השינה של הילדים ועד היום כל כך סובלת מזה- טעות חיי שפתחתי את הפה.
בגללי פתחת את הפה אבל עכשיו את מבינה איך בורח
כן בגלללךךךךך
חחחחח טוב זה הכי שטויות בעולם אבל איזה הזוי שזה קרה מיד אחרי השרשור....
זה ממש מפחיד שזה קורה. גם לנו זה קורה. כל פעם שבעלי אומר איך הם ישנים לילה שלם הם מתעוררים באותו הלילה 10 פעמים!!! לפעמים הוא מקבל ממני צעקות כשהוא מדבר על משהו כזה. כשאני אומרת שהם בריאים וכמעט לא חולים...ישר אחד מהם מעלה חום. כשבעלי אומר שההקטן כבר לא מפספס... באותו לילה הוא מפספס. למה למה למה כשהוא ממלא לוטו ואני אומרת לו שלא נזכה לא קורה ההיפך????
איזה הזוי.... ואם מקטרים על הבעיות הן נפתרות? זה עובד גם הפוך?
ממש לאאאאאא
אני ניסיתי את זה כשהיו להדס בעיות בשינה והיא קמה כל 45 דקות. כתבתי שהיא ישנה רצוף - וזה לא קרה חחחחח