היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה אכן התחלנו לגמול את הגדול...... ננסה לעבוד על זה קשה יותר בחופש הגדול אי"ה... עכשיו בד"כ לפני אמבטיה אני מציעה לו ללכת לשירותים בד"כ הוא מסכים ואכן עושה פיפי
7 תגובות
עמוד 1
לקנות ישבנון לגן!
הוא כנראה באמת פוחד מהשירותים בגן המון ילדים פוחדים שאין ישבנון, הרוב מפחדים ליפול.. זה לא אומר שהוא לא בשל או מוכן לגמילה
ב"ה
גם אני חשבתי כך... אבל, בנות נראה לי שלא קראתן את ההודעה כמו שצריך
אז מה?? תלמיד שלי בבית מוריד מכנסיים ותחתונים והולך לבד לשירותים בלי ישבנון ובלי כלום ובבית הספר הוא פוחד אל תשווי בין מה שקורה לבית והבטחון שהוא מרגיש בבית לבין הגן
תסיימי עם הגמילה בבית ורק כשיהיה מוכן תנסי לגרום לגננת לעזור לך (ובעיקר לה...) יותר. אם הוא עושה בבית אני לא מבינה מה היא מצפה לשים לו טיטול בגן?
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
לא יודעת איך אפשר לגרום לו לאהוב את השרותים של הגן אני בתור ילדה זוכרת שלא אהבתי, לא פחדתי, סתם היה לי מגעיל וקצת התביישתי. הייתי מתאפקת עד הבית. (אז היו מסיימים ב12 בצהריים).
אולי הוא יודע שבכל רגע אפשר לפתוח את הדלת של השרותים? וזה מפריע לו לא הייתי אומרת שהוא פוחד, משהו מפריע לו שם, לא נעים לו...זה זר לו. ושרותים זה דבר מאוד אינטימי