איך מרדימים תינוק שכבר עומד??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה לא אותו הדבר כמו תינוק שלא יודע לעמוד.. חחח..
    יוצא לי להכנס בסביבות ה 40 פעם לחדר להשכיב אותו כי הוא כל פעם נעמד.. חח
    איך אתן עושות?

6 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי זאת בעיה ואני פשוט כבר לא יוצאת מהחדר
    פשוט נשארת בחדר לא מדברת , משתדלת להתרחק.. אם היא מרימה את הראש אני מורידה ואומרת לילה טוב ומתרחקת. היא עושה את השיגועים שלה ומנסה להירדם ושוב פעם מרימה ואז אני שוב מורידה עד שזהו נרדמת לבד סופית... ( עכשיו בדיוק נרדמה)

אין ברירה ממשיכים להוריד אותם.... לגבי לצאת ולהיכנס זה מעצבן במיוחד אם יש דלת....
    אז אני כבר לא יוצאת. וגם אני לא נותנת לה להגיע לעמידה.
    זאת הדרך שלי.... וזה סבבה לי...

• נשמע סבבה דווקא.. לי אישית יש בעיה להשאר בחדר כי אני חסרת סבלנות ברמות מטורפות חח..
    אז יוצא שאני נכנסת עשרותתת פעמים וכל פעם מורידה אותו ממצב עמידה למצב שכיבה.. ובכל הרמה כזאת נותנת לו נשיקה קטנה במצח ואומרת "לילה מאמי לישון.."
    בסוף זה עובד.. אבל אני מסיימת את שעת ההשכבה תשושה..

• תראי אז שראיתי הלוחשת הם היו נשארים בחדר....

זה לא שאני הלכתי על פי זה , פשוט זה מה שמתאים לי. ( כי פעם הייתי יוצאת)
    עכשיו כשאני יוצאת היא נעמדת ובוכה ואז עוד יותר אין סבלנות

אני אחרי הטקס שינה מחזיקה אותה קצת בידיים שלי ואומרת לה שהיא הולכת לישון. שמה במיטה ואומרת לילה טוב וזהו. ממשיכה לעמוד מעל למיטה . אני רואה שהיא בסדר , מתרחקת. מרימה את הראש- חוזרת להוריד... וכל פעם זה מתארך ( הזמן שהראש שלה נשאר למטה) אז אני מניחה שזה הולך בכיוון נכון.
    ועצם זה שאני לא נוגעת לא מלטפת ולא מנענעת - היא נרדמת לבד וזה מה שחשוב לי!

אההה ואני גם בפלאפון באינטרנט כשאני לידה וככה לא משעמם!!

• שיעמוד כמה שהוא רוצה...אני פשוט שמה הוא במיטה והוא יודע שזאת שעת השינה שלו הוא נעמד מפטפט קצת משחק קצת ובסוף מתעיף נשכב ונרדם אני לא נלחמת איתו ומשכיבה אותו כל רגע

• את עושה נכון.
    תמשיכי
    הוא יקלוט את הרמז...

נ.ב - כל הכבוד לגבר גבר העומד ומוחא כפיים....
    תני לו ביס ענק.....
  • כמו שאת עושה להמשיך ולהתמיד כל פעם לבוא להשכיב אותו במיטה להגיד לו לילה טוב שעכשיו זה זמן לישון ללטף אותו קצת ולצאת
    אצלי עכשיו דור כבר הרבה יותר גדול ושהוא נעמד במיטה ואני נכנסת לחדר הוא מיד חוזר לשכב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה