יש פה מישהי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יש כאן מישהי???אליה קם קצת.חם.מדדתי חום יש לו 38 לא גבוה אבל זה חום נכון ? לתת.אקמולי??????

9 תגובות
עמוד 1
  • ממתי החום שלו?
    רק עכשיו יש לו או שהיה לו גם לפני שהלך לישון?
  • לפני שנרדם לא נראה לי..בלילה שהוא קם הרגשתי שהנקתי שהוא יותר חם מהרגיל.. מדדתי ויש 38.1

• הוא רגוע? ישן? מתלונן?
  • ככלל, מאחר שהחום הוא סימן למחלה ולא המחלה עצמה, הרי שאם הילד מרגיש טוב ויש לו חום, לא חייבים להוריד את החום כלל.
    אם הילד אינו מרגיש טוב, והרגשתו משתפרת לאחר הורדת החום, ניתן לתת לו אקמול ונציג מקבוצת הנורופן-אדוויל-ארטופן לסירוגין – פעם אקמול פעם נורופן. בדרך זו נותנים לילד טיפול, ונמנעים ממתן כמות גדולה של אחת התרופות. אין צורך לשמור על מרווח זמן בין התרופות מכיוון שמדובר בתרופות שונות, אך יש להקפיד לא לתת תרופות מאותה משפחה לעיתים קרובות. אין לתת נובימול, אקמול או פארצטמול יחד מאחר שמדובר באותה תרופה, כמו שאין לתת נורופן, אדוויל, פוינט או ארטופן יחד.

http://www.mako.co.il/home-family-pediatrician/Article-1a1d268a7eeee11004.htm
  • הוא רגוע יחסית.נרדם חזרה. אין פה בכי היסטרי כאילו כןאב משהו. אני לא יודעת עם זה שיניים או שנדבק מבעלי אוףףףף

• אם הוא רגוע אני הייתי מחכה עוד שעה שעתיים לבוקר לראות מה קורה.
    אז לנסות אולי מקלחת פושרת, רואה מב קורה עם התיאבון שלו.
    בינתיים הוא ישן.

מה את אומרת?
  • אין לי המלצות מעבר למה שנאמר, רק מאחלת שירגיש טוב ולילה שקט לכל האמהות שערות בשעות לא סבירות
  • החום לא ירד עדין סביב ה38 פלוס
    לקחת לרופא?

• אם רגוע הייתי עושה מקלחת פושרת ובודקת שוב,
    לדעתי אם הוא רגוע וחייכן תוורידי חום רק מ38.5
    שירגיש טוב המתוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה