היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בכל אופן, חופשה נעימה ובטוחה לכולם!! תבלו ותהנו ואל תשכחו לקחת קצת זמן גם בשבילכן, לשמור על השפיות
18 תגובות
עמוד 1
אנחנו בגן פרטי, אז יש לנו עד ה8.8
תמר - שיהיה לך יום אחרון כיפי ומלא התרגשות ואהבה. חופשה נעימה!!!!!!!
למעין עד 31/7 ויובל עד 13/8
חופשה נעימה! לילדים,לאמהות ולגננות
תמר-סיימת עוד שנה!!!
חופשה נעימה ליאבי עד 31/7 ולאיתי יוצא שאין לו חופש
אין לו חופש בכלל?
בעיני הפרידות זה החלק הכי קשה בעבודה עם ילדים.... כל שנה להיפרד מילדים שנקשרים אליהם ואוהבים אותם ומכירים אותם כ"כ טוב ושוב לקבל ילדים חדשים והכל מהתחלה.... אותי זה שבר....
באמת השנה הזו עברה בטיל לוגיסטי ככה יוצא לי מהמעון של איתי אבל אני יעשה לו חופש לבד בטוח נגיע למרכז לכמה ימים ואולי אפילו לשכונה שלך אני מאוד אוהבת את הפארק הגדול בין הבתים בשכונה והכי חשוב שהוא מכוסה אז יחסית אפשר לרדת מוקדם יותר
יאללה, בואו!!! זה הגן שעשועים שלנו
הכי קטע יהיה שאת שכנה שלה
אנחנו בחופש, יואב סיים היום גן טרום חובה, ועובר לגן חדש, גן חובה, הוא מתרגש, ואמא שלו יותר מתרגשת חחחחחח
ורותם, סיימה היום גן פרטי, ועוברת לגן פרטי אחר בשנה הבאה, כי הגן שבו היא נמצאת נסגר לצערי.....
ושניהם מתחילים ביום ראשון קייטנת אמא
חופשה נעימה לכל הקטנטנים
שרית, למה הגן הפרטי סיים עכשיו? זה נורא מוקדם לצאת עם הקטנטנים לחופש....
בדר"כ גן פרטי עד אוגוסט
בכל אופן, שיהיה לך המון בהצלחה בקייטנה
הגן הפרטי לא סיים.... אני רוצה אותה איתי בבית...
מרומי יהיה איתי בין סמינריון, למבחן ולעבודות שאני אמורה להגיש בלימודים!!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
נגה
אני רשמתי את שחר לקיטנה של הגן עד 1300 רק למחזור הראשון ואז הוא יהיה בקטינה עם אמא