עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול 20 דקות לפני בדיקת אולטרסאונד קיבלתי דימום כמו מחזור אדום מדי פעם עם קרישים הרופא נתן לי זריקות שיגיעו ביום שני נשאר רק להתפלל
6 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק !
    מצטערת לשמוע .. לעזור אני לא יכולה אבל ...
    תתפללי לה' שיהיה בסדר ומה שלא יהיה הכול לטובה !
    מקווה שתבשרי בשורות טובות בע"ה!
    בהצלחה
  • ראשית, מצטערת לשמוע למרות שמוקדם מדי להספיד.
    אני לא מכיר את ההיסטוריה שלך אבל:
    עקבת אחרי עליה בבטא?
    אם העליה תקינה אז רק תדעי שיש הרבה מקרים של דימומים בתחילת הריון.
    הכי חשוב זה לנוח ולשתות הרבה מים. תשתדלי להמנע מפעילות מאמצת...
    מחזיקה לך חזק שהכל בסדר...
  • היי מאמי, קודם כל לא להספיד כלום ולא להיכנס ללחץ...שמעתי על המון מקרים של תחילת היריון עם דימום.

מה הרופא אמר לך בבדיקה? האם ביקשו ממך לבצע בדיקת בטא בשביל לראות שיש עלייה תקינה?

ועל איזה זריקות מדובר ולמה רק ביום שני, חייב להיות מקום שניתן לרכוש אותן ללא המתנה...

תפרטי ואולי נוכל לעזור לך יותר...

אני מציעה לא להיכנס ללחץ מיותר ואני מקווה שבע"ה הכל יעבור בשלום.
    אני מתפללת בשבילך ומחכה לעידכון ותשובות לגבי מה ששאלתי...

מחזיקה לך אצבעות

• ביום ראשון בעזה' תהיה בדיקת דם לבטא כמותית והזריקות זה פרוגרסטרון 50מג זה בהזמנה מיוחדת היום הדימום קצת נחלש אבל יש כאבים קטנים מציקים
  • אוקיי... זה שזה נחלש זה כבר טוב...

אולי באמת את זקוקה לתמיכה נוספת כי מה שיש לך לא מספיק.

מחזיקה לך ותהיי חזקה.

אנחנו כאן בשבילך תמיד
  • וואי מאמי אני התחלתי ככה את ההריון ואני בשבוע 15 עם תאומים היום ברוך השם... היו לי קרשי דם ממש זה היה נפסק וממשיך שוב כמה ימים אחרי - ככה משךחודש אז אל תילחצי זה לא אומר כלום .....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה