איך מתאפקים???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,

צריכה לא לקבל ב-3.7 מהביוץ היו לי כאבים של מחזור...
    אתמול לא התאפקתי וקניתי בדיקה של יס או נו שרשום
    על זה שניתן לעשות 6 ימים לפני האיחור.
    עשיתי בבוקר ושלילי!!
    לא אוהבת את החוסר וודאות העיקר לדעת כן או לא.
    בהריון הראשון בדקתי יום לפני והיה חיובי אז בבקשה
    ' וכמובן אני מחזיקה
    לכל מי שמנסה.
    יאללה הלוואי והחודש זה של כולנו:)
    שיהיה סופ"ש כייפי לכולן
17 תגובות
עמוד 1
  • את חייבת להתאפק אני כבר קראתי מלא מאמרים על הבדיקות שמגלות 6 ימים לפני וזה הכל עבודה בעניים בשביל להוציא מאיתנו כסף..אני כבר החלטתי עם עצמי שאני לא קונה יותר את הבדיקות האלה אפילו שבהריון הקודם גם לי הראה יום לפני האיחור חיובי..אבל עדיין ה ריון זה לא עובדה לפני האיחור זה דבר שצריך לחכות איתו לא תמיד אפשר לדעת מהיום למחר..חמותי סיפרה לי שבזמנו לא היה להם את כל הבדיקות האלה..אז תחשבי בבאיזה חוסר מודאות הם היו היא אמרה לי שכשהיה מתחיל הימים שהם צריכות לקבל הם היו ניזהרות ואם היה איחור מעל כמעט חודש זה כבר היה מובן שהאישה בהריון..סתם ביזבוז כסף ובזבוז על המחשבות..גם לי הרב רמז שאני בהריון עכשיו חמותי אומרת לי כל יום לכי תקני בדיקה לכי תקני בדיקה ואני אומרת לה אין לי כח אם אני בהריון זה בפנים זה לא בורח לשום מקום ואם אני לא בהריון אז פחות אכזבה אחת נמאס כל חודש לקנות 4 בדיקות ולבזבז סתם כסף על כל השטויות האלה ולא רק בגלל הכסף גם בגלל האכזבות ברור שאני מתה לדעת אם אני בהריון ומנסה לנחש מה שהרב אמר נתן לי חומר למחשבה אבל אני יחכה עד חודש הבא לראות מה קורה עם המחזור ובנתיים אני אופטימית יהיה בסדר תאמיניי לי!!
    ואגב בהריון הקודם היה לי כאבי מחזור שבוע וחצי לפני האיחור אומרים שזה סימן להריון אבל אל תצפי סתם שלא תשלי את עצמך..בעזרת ה' החודש תעדכני אותו בבטא יפיייפיה
  • הייי בוקר טוב
  • תודה רבה שהגבתן:)
    אני לקחתי בחשבון שיצא שלילי פשוט היה לי קשה לחכות.
    ברור לי לגמריי שעדיף לחכות לאיחור אבל אחחח החוסר סבלנות...
    מקווה שכולנו נעדכן בבשורות טובות
  • גם למי שאין מה להגיב מוזמנת להחזיק

• כמובן ש

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • חחחחחחחח
    אח כמה שאני מכירה את החוסר סבלנות
    אבל עדיין

• מתחברת מאוד לחוסר הסבלנות....
  • נשמה חכי עדיין אל תבדקי חבל על אכזבה (מאלחלת שני פסים )

• יודעת שהכי נכון לחכות אבל........
    מבטיחה לנסות לפחות עד יום לפני
  • חחח איזה חמודה את נו אז מה הקטע תתאפקי כבר עוד כמה ימים וזהו
  • הכי מבינה אותך בעולם!! תמיד הייתי עושה בדיקה לפני האיחור במחזור.. אפילו שאני יודעת שאין סיכוי לראות חיובי
    מרוב חוסר סבלנות החודש ביום שהייתי אמורה לקבל הלכתי לעשות בדיקת דם, אפילו לא חיכיתי לראות אם אקבל או לא.. חח
  • זה יעבור לכולכן אני מבטיחה לכן
    גם אני הייתי ככה חחחחחחחח הייתי קונה כל חודש איזה חמש בדיקות וכל פעם שהיה יוצא שלילי היתי אומרת לעצמי כן בטח כי זה מוקדם מידי או שהשתן לא הספיק או שבלה ובלה ובדיקות דם בכלל הייתי כל פעם הולכת לעיר לא יודעת מה עובר עלי כל הידיים שלי היו מחוררות מהבדיקות האלה כבר
    אבל זהו נמאס כשמחכים למשהו הרבה זמן את מגיעה בסוף למצב שכבר לא מזיז לך יבוא לא יבוא...ובאמת החודש כבר אני לא על קוצים ולא כלום יהיה מה שיהיה נמאס כבר לצצפות כל חודש ובסוף ביום של המחזור להיות עם פרצוף 9 באב
  • כמה שאני מבינה אותך...אני אמורה לא לקבל עוד יומיים
    וכ"כ בא לי לעשות את הבדיקה כבר עכשיו ואני ממש מתאפקת, בכוונה עדיין לא קניתי!
    בהריון הראשון היו לי כאבי מחזור ממש כמה ימים לפני שהייתי אמורה לקבל, הייתי בטוחה
    שזה מהמחזור, חיכיתי שבוע וחצי כי חשבתי שסתם מאחר לי ואין מצב שזה הריון.
    בסוף בעלי שכנע אותי לעשות את הבדיקה ואכן ראיתי 2 פסים. ואפילו באיחור של שבוע
    וחצי הפס שמעיד על הריון לא היה חזק - ראו אותו בבירור, אבל הוא היה הרבה יותר
    חלש בהשוואה לפס השני שלידו.
    אוף, מקווה שהחודש זה החודש שכולנו כאן נגלה הריון!!!

• חח מעייני אני מאוד סקרנית זה לא הלחץ מלהיכנס..
    זה הרצון לדעת אם כן או לא יש לי בעיה קשה
    לי לחכות בסבלנות.
    ברור שאתבאס אם לא כי אני רוצה..
    עם הילדה שלי הצלחתי בניסיון הראשון.
    ועכשיו הכנסתי לעצמי כל מיני סרטים שבפעם השנייה
    זה יקח יותר זמן...
  • ואי שמתי לב שמי שבהריון הראשון לא מנסה בשאר ההריונות קשה לו
    ומי שמנסה בהריון הראשון השאר כבר באים לבד

לא יודעת כל העניין הזה של ההריון זה חוסר וודאות אחד גדול!!אפילו כשהמחזור מגיע תמיד נחשוב שאולי זה לא מחזור ואולי אני בהריון וכאלה..הלוואי וזה לא היה ככה..אני כלכך מחכה לילד ראשון כלכך משעמם לבד :(((( ועוד שאני גרה אצל חמותי ואין לי תעסוקה יום יומית אז אני מתחרפנת ורוצה כבר שיהיה לי משהו קטן כזה משלי אחד רק אחד השני שיבוא מתי שבאלו אבל לפחות את הראשון הזה יש לי גיסה שאחרי שהיא התחתנה היא קיבלה רק פעם אחת מחזור וכל פעם שמעלים את הנושא הזה אני מזה מתבאסת והנה גיסתי אחרי החתונה שני נכנסה להריון בחודש הראשון של הניסיון אז אני אומרת לה לעצמי כאילו מה פרינציפ כל חודש אני יקבל מחזור ואלה כשהם רוצים זה בא להם כאילו הזמינו פיצה כלכך מדכא ומייאש...אני כבר לא יודעת מה לעשות מה להגיד חוץ מלהמשיך אין כבר מה לעשות כל חודש שעובר אני לאט לאט כבר יורדת מהעניין שאי פעם זה יבוא למרות שבעזרת ה זה ברור יבוא הבעיה מתי:(
  • מבינה איך מרגישה ומאמינה שבקרוב תבשרי לנו 2 פסים,
    ותזכי להיות אמא מקסימה
  • מעייני יקירה

כולנו פה באותה הסירה ולדעתי כולנו מזדהות איתך ...
    אבל תזכרי תמיד להמשיך להיות חיובית ואופטימית זה סוד ההצלחה ..
    ותזכרי תמיד שמחשבה חיובית יוצרת מציאות חיוביות !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה