היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1) לאימהות לילדי גן: כמה שילמתן על קייטנה לחודש יולי? 2) סופית - מתי חוזרים ללימודים???????? 26.8 או 27.8????????? שיגעו אותי כבר... כל אחד אומר משו אחר....
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T www.sh-cbt.co.il
18 תגובות
עמוד 1
שילמנו על קייטנה שנמשכת 4 שבועות, עד השעה 13 בצהריים - 1000 ש"ח
שנת הלימודים מתחדשת ביום שני 27.8 - זה פורסם גם בעיתון...
לא יודעת.. תחשבי את זה כך שהחופש עד ה- 27.8.. ואם זה יהיה ב- 26, תיהי מופתעת!!
אצלי הקייטנה מתקיימת בבית
נראה לי שבשירשור הזה אני הולכת לאכול את הלב.... שילמתי לקייטנה חודש יולי מלא מ8:00-16:00 1700 ש"ח
כזה טמטום - שלושה ימים קודם - למי זה עוזר בדיוק?!
אנחנו בקייטנה של המתנ"ס עד 16:30 - כמעט 2000 ש"ח..... [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אז תירגעו. אני משלמת על יולי (1-31), 3 פעמים בשבוע 7:30-16:00, ו - 2 פעמים בשבוע 7:30-13:00... 2040 ש"ח!!!!!!!!!! טבין וטקילין, ישירות למולך החופש הגדול!
אצלנו 1000 שקל עד 1 ועד 23.7
קיבלנו את השיבוץ ושם בוודאות רשום שחוזרים ב- 27 לחודש!!
הקייטנה של הצהרון (למי שהיה רשום כל השנה) עולה 1400 ש"ח מ- 8 עד 16:30
מהראשון ליולי ועד ה- 27 אני חושבת (יום שישי האחרון של יולי)
חוזרים ב-27.8 קיטנה של ליעד מה-1-19/7 1250 ש"ח קיטנה מספר 1 לספיר מה-2-19/7 670 ש"ח עד 16:00 (מחיר כזה כי זה בבי"ס דתי) קיטנה מספר 2 לספיר מה-1-26/8 1600 ש"ח עד 16:00. יקררררררררררררררר ומה עם לעשות איתם משהו בימי שישי אי אפשר להיתקע בבית לא???????
טוב טוב... בסדר. ב - 27. גדולים במשרד החינוך... עשו משהו מהותי לטובת ציבור ההורים העובדים הא?...
ו-ואלה, איזה פערים במחירי הקייטנות, אפשר להשתגע!