לא יודעת מה קורה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףף אני לא מבינה הבטן נפוחה השדיים גדלו לי והפטמות כואבות כבר שבועיים וגם גדלו המחזור כל חודש מאחר לי ביום יומיים והנה גם החודש הוא מאחר אבל התחילו לי כאבי גב.....חשבתי שאני בהריון אבל היום בבוקר אני רואה שמתיל המחזור...יש קצת דם...מה נסגר...הגוף שלי כל חודש משתנה ואני לא מבינה אותו...לפני 3 וחצי חודשים הפסקתי את הגלולות ומאז הגוף משתגע....מה זה אומר?
11 תגובות
עמוד 1
  • היי

לפעמים סימנים של תחילת המחזור ושל הריון הם אותו הדבר
    לי לפני המחזור תמיד כואב החזה ומתנפחת לי הבטן ..
    אבל אם את אומרת שהמחזור איחר לך .. ועכשיו המחזור הגיע רגיל??? כי אם זה לא כמו מחזור רגיל שאת מכירה אולי זה השתרשות
  • היי,

לפעמים שמפסיקים לקחת גלולות לוקח לגוף זמן,
    להתרגל לשינויים אם משהוא מראה לך חריג הכי טוב לקבוע תור לרופא.
    בכל מקרה מקווה מאוד שנקלטת ואם לא אז בחודש הבא אמן!!!
  • גם אני אחרי הפסקת גלולות - מקווה שהחודש

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תספרי לי על זה המחזור שלי בכלל לפני חודשיים איחר בעשר ימים החודש הקדים בשבוע ומי כמוני מבינה כמה זה מתסכל שהמחזור לא סדיק ואת לא יודעת מתי הביוץ ומתי איחור ומתי לא אני הכי מבינה בעולם ופשוט הגעתי למצב שהתייאשתי ואמרתי יאלה אין לי כח לכל ההשטויות האלה זה יבוא בפוקס אני יודעת
    פעם שעברה שניקלטתי לא ראיתי את בעלי מלא זמן ואז כשהוא חזר כבר הייתי אחרי הביוץ(ככה חשבתי)אז לא הקפדתי ולא כלום הייתי בטוחה במליון אחוז שהביוץ שלי עברר וואלה לא..אותו חודש נכנסתי להריון:)
    אז מה שנותר לנו זה רק לחכות שאלוהים יחליט שהגיע ההזמן חוץ מזה רק תפילות יעזרו לנו לא בדיקות ביוץ ולא מעקב זקיקים כלום!רק האמונה
  • אני כבר התרגלתי שכול חודש הגברת
  • הקטע המצחיק זה שכנראה הגוף שלי מתחיל כנראה לחזור לעצמו לפני הגלולות אבל הפטמות שלי גדלו כפול חחח והם כל היום בולטות לא יודעת איך זה והייתי קודם בשירותים ויש זרימה של תחילת מחזור לא יודעת כנראה מרוב שאני רוצה אז כל חודש בגלל האיחור אני מרגישה שנקלטתי.. מה שבטוח היחיד שכרגע נהנה מהמצב של הציצי שלי זה בעלולי חחח......נראה החודש כמה זמן המחזור יישאר...

תודה בנות על העידוד אתן מקסימות....ומאחלת לכולכן ש לא תגיע החודש
  • חחח שיהנה אחכ הוא לא יוכל להתקרב כל האיזור רגיש..
    ובהחלט אמן שהלא תגיע לאף אחת מאיתנו.
    שבת שלום גם לך :)
  • ואי מקום טוב לשאול את השאלה שלי...איך מעיפים את הבעל יפה בלי שיעלב זה פשוט נהיה רגיש לפעמים ואני רותחת מעצבים שהוא מנסה לגעת בי ואז הוא נעלב
    מה להגיד לו כדי שלא יעלב גם אם אני אומרת שזה רגיש הוא חושב שזה תירוץ
  • חחח תגידי לו יפה שכואב לך הוא יבין אותך אין מה לעשות.....או פשוט תעשי כמוני...הוא נוגע לי אז אני צובטת לו את הפטמות והוא לא יכול שנוגעים בהם הוא רגיש חחחח ואז הוא יפסיק...
  • חחחחח איזה חמודה
    לא אני ממשש ממש רגישה בפטמות אפילו כשעובר רוח ואני בלי חזייה זה מציק לי והוא חושב שאני רומזת לו שלא בא לי חחחחח
  • האמת שגם אני מאוד רגישה באזור הפיטמות ובתקופה המחזור וגם לפני עוד יותר..
    חחח אבל בעלי כבר התרגל אלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה