אמהות לילדים בגן פרטי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן משלמות גם על אוגוסט אפילו שכ החודש חופש?
    אצלנו יוצאים לחופש ב5 לאוגוסט... ומשלמים חודש מלא...
    לא מוזר?

24 תגובות
עמוד 1
  • ככה זה היה כשנועם היה בגן פרטי,ככה זה אצל כולם
    שילמנו סכום של 2600 ש"ח על השבוע הראשון של אוגוסט, ועוד 1200 ש"ח על שבועיים של קייטנה (ופחות שעתיים כל יום,בלי ימי שישי).מחזיקים את ההורים ב.
    כי אין לנו ברירה,ולהם יש
  • כן. משלמים מחיר מלא עד ה 8.8 ואחר כך אם רוצים קייטנה, משלמים שוה מחיר .

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• ככה זה אצל כולםםםםם

• גם אצלנו מחיר מלא על 3 ימים :-(
    לפחות היא לא גובה עוד על תחילת השנה (עוד 3 ימים)
  • טוב אני רואה שכולם ככה. אתן רציניות שאם אתן רוצות להמשיך באוגוסט אתן צריכות תופסת מחיר??
  • כן ככה זה
  • אכן ככה זה

• כן, זה ככה בגנים הפרטיים. למרות שעכשיו גנים חדשים שנפתחים כאילו נותנים את הקייטנה "חינם" למי שנרשם לגן... רק לשנה הראשונה כמובן.

ולגבי המעון של התמ"ת, אמנם התשלום מחולק ל- 11 אבל הוא בכל מקרה הרבה יותר נמוך מאשר גן פרטי אז אם חישוב שכל חודש מכיל בתוכו גם חלק מחודש אוגוסט, ההפרש הוא משמעותי.

הפעם היחידה שאופק דין היה בגן פרטי היה כשחזרתי איתו לעבודה והוא היה בקבוצת הקטנטנים ואני בקבוצה של הבוגרים. לא אוהבת גנים פרטיים
  • תמר במעונות של התמת אם אין הנחה המחיר נורא גבוה...
  • נורא מרתיח
  • בטח שמשלמים...

• אני לא גננת וגם לי יש ילדים בגנים פרטיים וגם אני משלמת עבור חודש אוגוסט כשהם בעצם רק שבוע וחצי מחודש נמצאים בגן, אבל תחשבו על גננות אלו שגם להם מגיע לצאת לחופשה (הן עובדות ממש קשה, אני רואה בגנים של ילדים שלי) ולקבל עבור זה תשלום. נכון שזה מרגיז ומדובר בהמון כסף, אבל גם אתן בנות יוצאות לחופשות במהלך שנה ומקבלות שכר עבור ימי חופשה. אז למה אתן כן והן לא?.
    זו רק דעתי. חופשה נעימה לכולם
  • מסכימה עם מאיה..... חופשה שנתית אכן היא בתשלום....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • היי, שבת שלום
    בכל הגנים הפרטיים זה ככה...

אגב, אצלי בגלל שאני מורה, תמיד הילדים איתי בחופש הגדול,
    אז יוצא שהם איתי יולי אוגוסט, אבל את אוגוסט אני חייבת לשלם כי זה החופשה שלהם!!

• גם בויצו ככה
    ואצלי בכלל דניאלה מפסיקה ללכת בתאריך 22 ליולי יום אחרון שלה אני לא אסכים לשלם יותר כי תפסיד את מתאריך 23 ליולי ואילך לא חוזרת גם לא לקייטנה
    אגב הקייטנה אצלנו בויצו על חמישה ימים 750 ש"ח

• תקשיבו, זאת חוצפה!

ואני לא מסכימה שאנחנו צריכות לממן את חופשת הצוות
    אנחנו לא המעסיק, אנחנו מקבלי השירות!
    לא נכון לחשוב ככה!

אולי באמת צריך לפעול נגד זה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אצלנו בגן הפרטי יש חופש רק שבוע.
    מה17.8-24.8 וכן משלמים רגיל...
    אבל זאת קצת חוצפה מצידם לעבוד רק 5 ימים ולקחת סכום מלא

• שיר צודקת. למה אני כלקוח צריכה לשלם את החופשה השנתית
  • כל הסיפור הזה כך כבר שים רבות רבות....
    אם קראתן פעם את החוזה מול הגנים הפרטיים יש סעיף שאומר שגם אם יוצאים באמצע השנה צריך לשלם אחוז מסויים מחודש אוג' (זה ע"מ שהורים "חצופים" לא יוציאו את הילד ביולי כדי לא לשלם על אוג'....).
    את החופשה השנתית לא בכל מקום משלמים לעובדות, רק מי שיש לה ותק מסויים וזה בתנאי שהיא לא קבלה את הכסף על חופשות אחרות במהלך שנה"ל.
    לרוב זו הכנסה נטו לכיסי בעלי המקום.....
    זו חוצפה שאין כמותה, בעיקר שלוקחים גם על קייטנות סכומים הזויים, כך הפכו את אוג' לחודש המשתלם ביותר.... לרוב אנשי הצוות לא מקבלים בונוס נוסף על קייטנות...

• מה את שנה ראשונה בגן פרטי? כל הגנים זה ככה, אצלנו זה עד ה-10 לאוגוסט ומשלמים אוגוסט מלא......התרגלנו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תמיד זה ככה
  • אולי נגיש תובענה ייצוגית...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אין חדש תחת השמש לצערי... אצלנו הגן הוא עד ה- 12/08 וכבר חוזרים ב- 27/08 אז חצי נחמה
  • מאיה - סליחה כן... אבל אני לא אמורה לממן את החופשה של הגננת ו/או הסייעת !!!!!
    ונכון - גם לי מגיע ימי חופש אבל ( וזה אבל ענקי!!!!!) לגננת מגיע יום חופש בשבוע!!!!!! ולי מגיע אחד בחודש!!!!!!!!!!!!
    ואני מקבלת על היום חופש תשלום רגיל....
    עכשיו אם תחשבי - כמה ילדים יש בגן? נגיד 10 עכשיו תכפילי בתשלום החודשי - נגיד והגן "זול" ועולה "רק" 2000 ש"ח בחודש קיבלת 20000 ש"ח נכון?
    עכשיו נגיד ויש גננת ו 2 סייעות ונגיד וכל אחת משתכרת ממש אבל ממש יפה ומקבלת שכר של 6000 ש"ח גם כשהיא לא עובדת עדיין נשאר עודף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אז עכשיו את מבינה שזה לא הגיוני ?.........

זאת חוצפה מדרגה ראשונה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה