הי סתם מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יכולה להגיד שכבר סיימתי עם הגברת
11 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת לך המון הצלחה בחודש הקרוב!

לא יודעת לגבי קפה שחור, לא נראה לי נורא לשתות, כמובן שתלוי בכמות שאת שותה... אבל סיגריות??? בשביל מה צריך את זה? רק רע זה נותן!! תחשבי כמה זה מזיק לגוף שלך... ובטוח שזה לא טוב לילד לגדול בבית של מעשנים...

בהצלחה
  • מסכימה עם מיקיה.... נסי לעשן פחות. בטוחה שאת לא מעשנת ליד הקטנה....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • היי חורף יקרה ,אני אגיד לך ככה ברור שסיגריות וקפה שחור זה דבר לא טוב,אבל אם זה היה תלוי רק בזה נראה חצי מהמדינה שלנו הייתה ללא ילדים ,אצלי בעבודה יש משהי גם שותה המון קפה שחור וגם סיגריות ונקלטת בצ'יק (כמו שאומרת רק מהריח אני נקלטת ) ,נגיד אני בחיים שלי לא עישנתי אפילו סיגריה אחת ,לא סובלת קפה שחור ,בעלי גם לא מעשן ועדיין יש לנו קושי.אז ברור שבשביל הריון בריא ותקין צריך לנהל אורך חיים בריא ,אבל לא תמיד זה משקובע.
  • ברור שעדיף בלי אבל אם את לא מצליחה כנראה,
    זה יגיע עם הידיעה שאת בהריון בעזרת השם.
    זה לא מה שמעקב אם מעניין אותך לדעת אז תנסי...
  • היי חורף

אני לא ממש מאמינה בזה תאמת מכירה מלא בנות שמעשנות כמו קטר אוכלות ושותות מה שבא להם והם עדיין ניקלטות בציק...
    אם את רוצה להפסיק לעשן זה מבורך כמובן ... אני גם מעשנת נגיד מעשנת חחח רק סיגריה אחת ביום אחרי האוכל או עם הנס קפה בבוקר ... ככה שזה לא ממש מפריע לי ...
  • אוחח גם אמא שלי כל הזמן אומרת לי על הסיגריות אבל לפי דעתי כל גוף זה משו אחר אני מכירה משהי(מהמשפחה)שמעשנת סמים על ימין ועל שמאל ויש לה 2 בנות מקסימות
    !!!!
    ככה שאני לא חושבת שהסיגריות קשורות לכניסה להריון יכול להיות כן אבל כל גוף משהו אחר
  • פנין ברור שאני לא מעשנת ליד הילדה
    חפיסת סיגריות מספיקה לי ליומיים
    וקפה שחור אני שותה רק בבוקר לפני השירותים
  • מותר 2 כוסות ביום..... אז את זה את לא צריכה להפסיק......

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • חורף כמו שרשמנו ואת יודעת זה לא מה שמעכב..
    תעשי מה שמרגיש לך לנכון ואם מרגיש לך נכון לעשן,
    ולשתות עד ההודעה המשמחת אז תמשיכי ותהני!!!
    כל עוד את לא מעשנת ליד הילדה ואם בהריון איתה לא
    עישנת אז כוח רצון יש..
    אם בא לך כל פעם שבא לך סיגריה כנסי לפה זה יותר ממכר חחח
    צריך לשים שלט אזהרה לפני שנרשמים זהירות ממכר
  • חחחחח חופשי ממכר כבר בעלי חושד שאולי אני בוגדת בו
  • לי בעלי בכלל לא מסכים לעשן תגידו תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה