להדס מתוקה כנסי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשאול אותך משהו.
8 תגובות
עמוד 1
  • כן יקירתי??
  • סליחה שאני מחזירה אותך אחורה אבל איך הייתה הפלה טיבעית שלך מה הרגשת ? כמה הייתה בטא? שוב מבקשת סליחה פשוט חשוב לדעת .אני נורא לחוצה.

• אין לך על מה להתנצל!!! אם אני יכולה לעזור אז.. בכיף!!
    טוב.. אני אסביר לך בדיוק וזה יהיה ארוך..
    קיבלתי "מחזור" ובסופו הייתי אמורה לעשות צילום רחם.. בתאריך של הצילום רחם עוד היו לי טיפה הפרשות חומות.. ואני לא יודעת למה אבל הייתה לי תחושה ממש חזקה שאני בהריון (לא היו שופ תופעות, פשוט תחושת בטן) אז הלכתי על הבוקר לעשות בטא.. שיצאה 68
    אז הבנתי שאני בהריון, וישר הבנתי שמשהו לא תקין כי איך אני בהריון ויש דימומים??
    אז הרופאה שלי אמרה שיכול להיות שאני בהריון עם תאומים ורק אחד נופל ובגלל זה הדימום
    אבל שלחה אותי למיון ושם ישר אמרו לי שאני בעיצומה של הפלה טיבעית.. יום למחרת הבטא היתה 76 לאחר יומיים בטא 54 ולאחר יומיים בטא 98
    בקיצור.. מהרגע שגילתי על ההריון גיליתי ישר גם על ההפלה.. לא היה ספק בכלל
    אבל ה"מחזור" שהיה לי היה רגיל לחלוטין, לא הייתי יכולה לנחש שזה דימום של הפלה.. חוץ מזה שההפרשות נמשכו עוד משהו כמו 10 ימים.

אבל בסופו של דבר, הסיפור נגמר טוב.. כי כולם אמרו לי שאחרי הפלה טיבעית הגוף הכי פורה.. מה שהסתבר כנכון, מחזור אחד תקין אחרי ההפלה ולאחר מכן המחזור השני לא הגיע..

מאחלת לך מכלללל הלב שזה ממש לא המצב אצלך!
    שזה סתם מחזור מוזר, כמו שקורה לפעמים לכל אישה..
    ושחודש הבא יהיה שלך!!!
  • קודם כל תודה רבה נשמה שלי על הסברים ,אז אצלי כבר מסתבר היה איחור (לא ידעתי אפילו ) ובבוקר את צריכה לראות איזה גושים גדולים (סליחה על תיאור).התקשרתי לאחות במרכז בריאות אישה אמרתי לה ששתיתי פרוגלוטון והיא ישר אמרה לי שאולי זאת הפלה טיבעית ,אמרה לי לעקוב אם זה ממשיך ואם יש חום ןאז לגשת למיון ועוד דבר לעשות בטא לפני שאני מתחילה סיבוב נוסף של פרגולוטון. הדס לא הבנתי אז למה בטא אצלך פעם ירדה פעם עלתה? איך ידעת בדיוק שכבר יצא הכל באולטראסאונד?

• עצם זה שבטא ירדה-עלתה אבל כל הזמן הייתה מאוד נמוכה אומר שאפילו לא התפתח שק הריון.. באולטרא סאונד לא ראו כלום אבל בגלל שההפרשות המשיכו, עשיתי כל כמה ימים בטא עד להתאפסות...
  • תודה ,אני עושה בטא ביום שני לבדוק לפני שמתחילה שוב עם כדורים.אני מקווה מאד שזה פשוט היה מחזור מוזר.

• היי מרגו, אני רוצה לספר לך גם מניסיוני לצערי
    אני עברתי הפלה טבעית בשבוע 4 או 5 אני לא זוכרת

כאבי תופת, ממש כל השבת לא יכולתי לעמוד על הרגליים
    דימומים חזקים ומוגברים
    רק אחרי 4 ימים הכאבים חלפו לאט לאט והדימומים נרגעו

בבדיקת בטא ראו שהיה הריון, והבטא ירדה עם הזמן
    אחרי שבועיים (שנגמרו הדימומים לגמרי) הלכתי לעשות אולטרה סאונד לראות שהכל נקי

וב"ה...

אם יש לך עוד שאלות, אני פה

• תודה שירוש ,אני בודקת ביום שני את בטא (מתפללת בלב שזה באמת רק היה מחזור מוזר למרות שהיה איחור והייתי כבר 12 יום לאחר ביוץ שלי) הרופא גם נלחץ שאמרתי לו שעדיין לא קיבלתי מחזור לאחר סיום הכדורים (הייתי אמורה לקבל תוך 2-4 ימים מיום הסיום של חפיסה) את הכתמות שלי הוא לא מחשיב, בגלל זה הוא ישר נתן לי הפניה לבטא .את חושבת שיש צורך בכל זאת לעשות אולטראסאונד לאחר שיגמר דימום לגמרי כדי לראות שהכל בסדר? אפילו אם זה היה רק מחזור שונה הפעם?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה