אני לא בטוחה -אבל נראה לי עברתי הפלה טיבעית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבוקר יצאו לי גושים דמיים
26 תגובות
עמוד 1
  • מרגו אני מקווה שלא.
    שזה סתם מחזור שונה מהרגיל ושחודש הבא ,
    לא תגיע ותבשרי לנו בשורות טובות.
    תשתדלי לנוח תרגישי טוב ושתהיה לכם שבת שלום ורגועה
  • למה את בהריון??
  • מרגולה אולי זה התופעות של הכדורים שלקחת?! בדקת האם יכול להיות מחזור שונה מהרגיל בעקבות הכדורים ששתית..?

מאמי לדעתי זה מחזור רק שונה מימה שאת מכירה ...
    עכשיו את צריכה להיות חזקה לחודש חדש וניסיון חדש בע״ה!

המון בהצלחה שיהיה
  • מרגווו אל תסיקי מסקנות!!! זה חודש ראשון שהתחלת עם כל מיני תרופות וכדורים אולי זה משפיע על המחזור
    אל תחשבי דברים כאלה.. ואל תחכי לבדיקה ביום שני.. תעשי כבר ביום ראשון
    ואם יש לך בדיקה ביתית אז תעשיי
    אם את בהפלה טיבעית יהיו לך שני פסים
    ואם זה מחזור רגיל אז פשוט ייצא שלילי..
  • נכון אצלי ביום שהתחיל המחזור יעני ההפלה עדיין הו שני פסים בבדיקה פשוט לא ממש ידעתי מזה הריון כימי אז עשיתי עוד בדיקה ביתית כמו מפגרת חחחח
  • מעיין את ממש לא מפגרת.. גם אני עשיתי ככה בהריון הקודם.. (שהיה כימי)
  • ומרוב העצבים שלי שלא הבנתי איך יש לי מחזור בהריון לקחתי את כל הבדיקות הריון שיצאו לי חיוביות לרופא והראתי לו וצעקתי עליו אמרתי לו אתה רואה אני בהריון למה יש לי מחזור חחחח אז הוא אמר לי מסכנה רואים שאת רוצה ואי כמה בכיתי אני לא ישכח את היום הזה אחרי שש חודשים מאז שהתחתנו סוףסוף נקלטתי ואחרי יומיים של שמחה קרתה ההפלה
  • זה ממש כאב לב באמת כשראיתי חיובי אני לא יכולה לתאר איך הרגשתי
    הרגשתי ממש כמו מלכה הרגשתי שאני בעננים אין אין דרך להסביר את השמחה שמגלים כשיש הריון..ואז כל הבועה הזאת מתנפצת לרסיסים ומאז זה נראה לי כאילו זה מן חלום כזה שקרה פעם אחת ולא יחזור יותר כאילו זאת היתה שמחה חד פעמית ויותר אני לא יראה בטא חיובית ושני פסים בבדיקהה...עצוב..אבל ממשכים העיקר שאני יודעת שנקלטתי ואין לי שום בעיה
  • יהיה בסדר מעייני אני בטוחה שזה קשה והאכזבה גדולה ..
    אבל את צריכה תמיד להגיד לעצמך שניקלטת והכול בסדר אז עכשיו זה רק עניין של זמן
    תיהיה תמיד חיוביות ואופטימית ואני בטוחה שזה יגיע במהרה -
  • מרגו יקירה. אני מאוד מקווה שזה לא מה שאת חושבת. גם לי יש חתיכות בכל המחזורים שהם בלי גלולות, זה אמור להיות כי הרחם מוציא את כל השכבה ובה יש גם חתיכות וגושים של דם ורירית.

גשי לרופא אם באמת את מרגישה לא טוב או שונה ....מחזיקה לך אצבעות ושולחת המון המון חיבוקים

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה רבה יקירות שלי אבל אני אסביר לכן משהו גם נכון סיפרתי לכן שגם רופא התפלא איך לא קיבלתי ישר איך שסיימתי עם כדורים כי הם עובדים ככה ברגע שמסיימים ואם אין הריון אז מקבלים תוך 2 -4 ימים אני לא קיבלתי יותר ימים (את הכתמות הוא לא מחשיב ) בגלל זה הוא נתן לי הפניה לבטא,אני מכירה גושים שיש בתחילת מחזור זה יותר גדולים ,טוב מחר בבוקר אני אבדוק עם ערכה ביתית ,בינתיים גושים הפסיקו יש רק דימום נקי ,מקווה מאד שאתן צודקות ,וזה באמת היה מחזור שונה שהתעכב.

• הלוואי הלוואייי אמןןןןן בעזרת ה' מאמי אל תהיי לחוצה נשמה יהיה בסדר שתהיה לך שבת שלוםםם
  • תודה רבה מעייני ,אין עליכן חברות יקרות
  • מרגו יקירתי
    סיפרו לי שהרבה פעמים אנו יכולות לעבור הפלות טבעיות
    כשאנו לא מודעות להן וזה מתפשר כמחזור
    ואני גם חושבת שמוקדם מכדי לקבוע עם זו הפלה
    יכול להיות גם כמו שהבנות אמרו לפני שזה מחזור
    עם תופעות לואי ביגלל הכדורים והטיפולים
    שאת עוברת
    בכול מקרה תנוחי תרגעי
    ואני מאחלת לך מכל הלב שתקלטי כמה שיותר מהר
    נכנסת לי ללב
    מאחלת לך שבת שלום שבת של רוגע ואנרגיות חיוביות.
  • דרך אגב שחכתי להגיד לך לא תמיד לרופאים יש תשובה לכל השאלות הרופא שלי בעצמו אמר לי תראי דוגמא
    יום אחד הייתי אצל רופא אמרתי לו שיבדוק את גודל הזקיקים הוא אמר לא לא בייצת הזיז עדיין בנוני איך את מסבירה את זה שאחרי 9 ימים קיבלתי מחזור?דיברתי עם הרופא הוא היה המום הוא אמר לי אני לא יודע מה להגיד לך ועוד הוא הגיע שבוע לפני הזמן את מבינה
    כמו שתמיד אומרים לנו הגוף שלנו הוא לא מכונה והוא לא הולך לפי חוקים..
  • מרגו, אל תביני אותי לא נכון..
    גם אם אין הריון, וגם עם עברת הפלה טיבעית.. התוצאה הסופית היא שכרגע איןן הריון
    ההפלה הקודמת שעברת זה באמת דבר קשה, כי כבר באמת היה הריון, והיית חייבת להוריד אותו.. אני לא מאחלת את זה לאף אישה..
    אבל הפעם זה משהו שונה..
    אז מה שחשוב עכשיו הוא לאגור המון כוחות לחודש חדש של נסיונות..
    וכמו שרשמתי בהודעה בשרשור השני שלנו, לאחר הפלנ טיבעית הגוף הכייי פורה.. אז אם זה היה הפלה טיבעית קחי את זה בצורה טובה, שהגוף מכין עצמו
    להריון חדש ות-ק-י-ן בע"ה (אחרי ההפלה הייתי אצל רב, וככה הוא אמר לי לקחת את זה, ולדעתי צדק לגמרי)
    אני מצטערת אם מה שאני אומרת קצת קשה לך
    אבל ככה אני לקחתי את זה באופן אישי..

אני מטערת על החפירה.. אבל אני מנסה לחזק אותה בדרך הכי כנה שיש,
    כי עברתי את זה מקרוב..
  • הדסוש מאמי את לא אומרת שום דבר קשה ,ברור לא נעים אבל ממשיכים הלאה ,אם כן היה הריון או לא זה כבר לא משנה.צריך להרים ראש בכי לא יעזור לי,אני בכל זאת אעשה בטא לפני שמתחילה שוב עם כדורים .תודה הדס ובשורות טובות לכולנו.
  • מרגו יקירתי אני חייבת לעודד אותך .
    2 חברות טובות שלי התחילו את ההריון עם דימומים ממש חזקים - עברו את כל התהליך של ללכת למיון להילחץ לחזור לרופא המטפל , לקבל זריקות פרוגרסטרון ובסוף גם לגלות שהכל הסתדר בסוף.
    לעיתים יכולים להיווצר המטמות ברחם ( דימומים ) מבלי שתהיה הפלה . לי בכלל היו דימומים במשך כמעט שבוע כתוצאה מאחוז נמוך של היפרדות שיליה .
    אני ילדתי ילדה מקסימה וגם חברה שלי שלילדה בדיוק חודש אחריי והחשברה השניה בעיצומו של הריון תקין .
    מה שאני מנסה להגיד לך זה שיכול להיות שאת מקדימה את המאוחר וחבל - בכל התהליך הזה הכי חשוב שננסה להירגע כי הרי בכל זאת מצאו קשר ישיר בין סטרס לאי פיריון .
    אני ממש מבינה אותך ואת מה שעובר עלייך אבל תהייי אופטימית ...
  • קורין היקרה אני מאד מודה לך על מה שסיפרת לי,כבר בדקתי בבוקר עם ערכה ביתית ויצא שלילי (נו מה חדש) אחרי מה שעברתי אתמול גם אם היה הריון צעיר הוא לא נשאר ויצא,אני יודעת לפעמים הרינות מתחילים בדימומים (בת דודה של גיסי ילדה שני בנות וכל הריונות שלה התחילו עם דימומים חזקים היא בכלל לא ידעה על הריון הייתה בטוחה שפשוט קיבלה מחזור),טוב ביום שני אני אמורה להתחיל סידרה חדשה של כדורים ולפני זה בבוקר אני אעשה בדיקת דם לבטא (ליהות בטוחה שתשובה שלילית )ואז בלב שקט אני אשתה את כדורים .תודה רבה על עידודים וגם אני מאחלת מכל לב בשורות טובות בקרוב.מה איתך מאמי איך את מרגישה ? עברו הכאבים ?

• מרגולה אם יצא שלילי אז זה סתם מחזור מוזר.. לא היה שום הריון כימי..
  • לא יודעת אולי לא היה אולי כן זה כבר לא משנה, נסיים עם דימום ומתחיל שוב לעבוד למען הבייבי.
  • כל הכבוד לך!!
    בהצלחההה ובשורות טובות אמןןןןן
  • תודה רבה הדסוש.
  • מאמי שלי, שולחת לך המון כוחות וחיבוקים
    תרגישי טוב ותנוחי היטב!!! תעדכני אותנו מה מצבך ואיך את מרגישה

• תודה רבה שירה ,אני כבר מרגישה יותר טוב ,יש דימום אבל בלי גושים (ברוך השם) מחר אני בבית אז אני אנוח וביום שני נתחיל שוב סבב נוסף של כדורים .
  • את יודעת על מה חשבתי עכשיו אולי זאת הייתה השתרשות שלא צלחה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה