שאלה שקשורה לזרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה חודשים נכנסתי להריון היה הריון כימי..רציתי לדעת אם זה שנקלטתי מעיד על כך שאין שום בעיה לגבר כמו זרע חלש וכו'..אני בטוחה שאני יודעת באיזה יום נקלטתי ואני שואלת כי באותו חודש לא הייתי עם בעלי בכלל ובדיוק ביום ביוץ היינו ביחד עכשיו איזה שבועיים היינו בהפסקה וכנראה אז הזרע היה חזק וובגלל זה נקלטתי אז יכול להיות שזרע חלש למרות שנכנסתי אותה הפעם?
8 תגובות
עמוד 1
  • מעייני נשמה את אמת לא ידעת לגבי זרע ,לי למשל שכבר היה הריון בעבר (לא כימי) אמרו שאם גם החודש לא נקלט אז הוא בכל זאת אצתרך לעבור בדיקת זרע.אז לא יודעת בדיוק.

• לא נראה לי לפי דעתי הכל יהיה בסיידר!!!
  • הוא לא רוצה לעשות בדיקה חחח תאמת אני לא לחוצה אבל כדאי לדעת אם כן או לא
  • מעייני איכות הזרע משתנה ... בגלל זה שעושים לגבר בדיקת זרע עושים לא פעם אחת
    אם הגבר נגיד היה הרבה בשמש או היה בגקוזי או בסאונה זה ישפיע לרעה על איכות הזרע...
    או אם הגבר היה חולה, כמו חום, שפעת, זה גם ישפיע על איכות הזרע..
    אומרים שאם היה הריון בעבר אז הזרע תקין .. אך לא הייתי מסתמכת על זה אני הייתי מבקשת בדיקת זרע במקרה הצורך.
  • כל כך הרבה דברים משפיעים על הזרע ועל מין העובר..... תלוי ביום שעשיתם, תלוי בתדירות שעשיתם (לא מומלץ כל יום) תלוי אם הוא היה חולה.... אני יודעת שמיץ רימונים מגביר את הזרע..... תלוי גם בתחתונים של הגבר, עדיף שיהיה משוחרר ורפוי.
    נראה לי שאם נקלטת כבר אז הוא יכול, אולי גם זה קרה בפוקס והזרע לא מספיק איכותי (כמה זמן לקח לכם להקלט?????)
    זו תורה שלמה, אבל, אם לוקח לכם הרבה זמן, כדאי שגם הוא יבדק..... את לא היחידה בעסק הזה

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • היי,

אצל כל הגברים יש כמה מיליונים פגומים (ומתוך עשרות מליונים) אין מה לעשות...
    אבל הזרעים הבריאים הם אלו ששוחים ומגיעים ל"יעד"
  • היי,

אני דווקא קראתי בכמה מקומות, וגם שוחחתי עם הרופא שלי בנושא ולפי הבנתי הזרע של הגבר פחות טוב לאחר תקופה מסוימת (7 ימים ויותר) שלא מקיימים יחסים. אנחנו מנסים כבר תקופה והרופא שלח את שנינו לבדיקות, אז לפני הבדיקה של בעלי הסבירו לנו שצריך לפחות 3 ימים לא לקיים יחסים אבל לא יותר מ-7 ימים. בגלל זה אומרים שכדאי לקיים יחסים יום כן ויום לא בתקופת הביוץ, ולא לחכות עד ליום הביוץ ורק אז לקיים. כלומר, אם קיימתם יחסים רק פעם אחת באותו החודש לכאורה הזרע היה אמור להיות פחות טוב ולא יותר טוב.... בקיצור, נראה לי שהכל בסדר אצלו...
  • הבנתי בנות תודה רבה לכל העוזרות כמה טוב שיש אתכן!!!!אוהבת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה