היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמתי לב שהרפידות הנקה משאירות לי סיבים סביב הפטמות..ניסיתי כבר 2 חברות, בכולן זה ככה או שיש חברה איכותית יותר? ואיך אתן מנקות את הסיבים לפני הנקה?
12 תגובות
עמוד 1
תקחי מגוון תרטיבי אותו במים ותנקי
לי המון רפידות עשו את הסיבים שאת מדברת עליהם, במיוחד אלה שנמכרות בשקית אחת כולן ביחד (לא זוכרת את שם החברה
לי אישית לא קרה... אולי תלוי בחברה...תשני ותנסי... אני השתמשתי בג'נסון
גם אני השתמשתי בג'ונסון ולא קרה לי מעולם על הרפידות הזולות יותר משלמים ביוקר..גם מתעוותות בחזיה, גם בולטות דרך החולצה וגם משאירות סיבים
רק ג'ונסון
משתמשת עדיין בג'ונסון
אני קניתי בהתחלה רפידות משילב (בחבילת לידה עוד) והייתי מאוד מרוצה
אצל טל הייתי משתמשת באופן קבוע ברפידות. בד"כ פרש וונס או ג'ונסון. הפעם לא השתמשתי אף פעם. ולא קרה לי שהשאירו סיבים...
השתמשתי בג'ונסון, היו מספר פעמים שהשאירו סיבים, אז פשוט דאגתי לנקות עם צמר גפן רטוב... זה קרה רק אם היו לי דליפות ואז היה חלב על הפטמה, כך שזה טיפה דביק כשזה מתייבש
גם אני ממליצה מא דעל לנסינו וג'ונסון. הם היחידים שלא השאירו סיבים (הדפוקות משאירות.....) - אבל בלי קשר קראתי באיזה מקום שכדאי תמיד לשטוף את הציצי לפני ההנקה...זה מה שעשיתי. בעיקר בימים הראשונים [email protected]