היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לאחר החזרת מוקפאים שלא צלחה, אני בדרך לקראת סיבוב טיפולים חדש של שאיבה וכו...עם המון תקווה וכוח (אני מקווה....) רציתי לשאולכן....אני כבר לא זוכרת....השלב של התחלת בדיקות דם והאולטרסאונד הוא בין היום ה1-3 של המחזור? פשוט לא הבנתי את הרופא שלי כמו שצריך...
9 תגובות
עמוד 1
מצטערת שזה לא הצליח...קבלי
קודם כל אני מאחלת לך בהצלחה בטיפול הקרב ובא. מקווה שזה גם יהיה הטיפול האחרון. מחזיקה לך
כשמדובר בטיפול חדש, אני הייתי עושה את הבדיקת אולטרסאנד בד"כ ביום השני/שלישי של המחזור. ביום הראשון שהייתי מקבלת לא הייתי מספיקה להגיע לבדיקות מכיוון שהבדיקות נעשות מוקדם בבוקר...
אני מחזיקה לך לטיפול חדש ומנצח---אמן!!!
בהצלחה מאמי!!!! אני הייתי מתחילה ביום ה3 או ה21....
קודם כל המונים של בהצלחה ובעזרת ה׳ את תשכחי את כל הדרך כשתקבלי תשובה חיובית !
הכל ישכח ויהיה מוצלח ! [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
בהצלחה!!!! שיהיה טיפול מנצח שיביא לך את החיובי!!!
קודם כל שיהיה המון בהצלחה, דבר שני, תחילת הבדיקות תלויות בסוג הפרוטוקול שקיבלת, אם ארוך, אז ביום ה21 למחזור הבדיקות הראשונות "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
תודה רבה לכולן!! אשכולית - אני לא יודעת מה הפרוטוקול שלי....כראה שלא ארוך כי הבנתי מהרופא שאני אמורה להגיע בין היום ה1-3 של תחילת הדימום. רק רציתי לוודא שהבנתי נכון....
היי אני מתחילה להזריק ביום ה3 למחזור . אני חושבת שאם יש לך פרוטוקול קצר זה ביום ה3 מזריקים מניסיוני כול טיפול קצר התחלתי ביום ה3 לוסת . בהצלחה
אפשר לעשות ספורט בזמן הזריקות?
כן גם אנ י שאלתי בפורום פוריות והד"ר אמרה שאין שום בעיה