עדכון לא נעים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי 5 וחצי שבועות של הריון עברתי גרדה אני מאושפזת קשה לי כועסת בוכה אבל יעבור לי
20 תגובות
עמוד 1
  • הילה איךך?? מתי???? למה???

ואי מאמי אני ממש מצטערת לשמוע!!!
  • אויש....איך זה קרה ולמה??!! תהיי חזקה
  • אויייייי מאמי כל כך מצטערת לשמוע!!! תיהי חזקה מאמי , שולחת לך חיבוקים ונשיקות!!
  • אוףףף כל כך מצטערת וכואבת לשמוע... עברתי את זה בשלב קצת יותר מאוחר..
    ואני יודעת כמה כעס וכאב יש ברגעים האלו אבל אל תתני לעצמך ליפול זה כל כך חשוב דברים כאלו קורים ואני יודעת שלפעמים מכעיס יותר שאפילו אין סיבה.. אז לרגע אל תעזי להאשים את עצמך.. אני יודעת שזה קשה מאוד בעיקר שזה קורה אחרי טיפול וזה עניין שלוקח זמן אבל אל ייאוש אני בטוחה שתתאוששי ותחזרי עם בשורות טובות יותר והריון תקין
    כל הדברים שיגידו לך עכשיו פשוט יחלפו לידך ואת לא תביני אותם אבל מניסיון הזמן עושה את שלו.. את תראי... מחזקת אותך ושולחת מיליון חיבוקים
  • הילה, אני ממש ממש ממש מצטערת לשמוע!
    מחזקת אותך ומאחלת לך שתיקלטי בקרוב עם הריון תקין.
    תחזיקי מעמד ותהיי חזקה
  • אוף מאמי אני כל כך עצובה עכשיו..... אני יודעת כמה עבדתם קשה בשביל ההריון הזה - אני מאמינה ששום דבר שאומר לא ינחם אותך אבל בכל זאת תזכרי ש״לכל סוף יש התחלה חדשה והעצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה״

בע״ה תעברי את תקופה הקשה הזו והשמחה תבוא אליך!!!! מתפללת בשבילך מאמי.... נשיקות ותרגישי טוב... 
  • הילה ,
    אני כ"כ מצטערת לשמוע .
    אמנם אני לא יכולה להבין מה עובר עלייך ( אלא רק לתאר לעצמי ) ואיך לי דרך לנחם אותך אבל אני שולחת לך חיבוק ענקי ואני מקווה שבאמת תוכלי לשאוב כוחות ולא לתת להאירוע המצער הזה לשבור אותך .
    אני בטוחה שבקרוב תקבלי בשורות טובות .
    תהיי חזקה
  • הילוש היקרה חזרתי אחורה בזמן
  • הילה יקרה

מאחלת לך שלא תדעי עוד דברים כמו אלו
    ובעזרת ה׳ יגיע ההריון המדהים המושלם והעגול
    שימשיך ל9 חודשים מושלמים !

מחזקת את ידייך !
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • מצטערת לשמוע,
    עצוב לי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אוי מאמי שלי אני כל כך מצטערת לשמוע :( אני יודעת ששום דבר שאני יגיד לא ינחם אותך כרגע ....
    תתרכזי בהחלים ולעכל את המצב
    שולחת חיבוקים

• אין מילים שאני יכולה להגיד אבל אני שולחת לך אלפיי
    ומאחלת לך החלמה מהירה והריון קל ותקין במהרה אמן !
  • אוייישששששששששששששש מאמי אני כ"כ מצטערת לקרוא את זה...

אני כ"כ מבינה את מה שאת עוברת גם אצלי זה היה ככה. אחרי החיובי וההכפלה העובר לא שרד.

אומנם אצלי זה הפסיק מעצמו ולא עברתי גרידה.

תשאבי כוחות מחודשים כי אני ממש מבינה לליבך ואני שולחת לך ים של קחי את הזמן שלך ותתמודדי בדרך שלך.
    קחי את הזמן ןתנסי להתאושש בלי להתייאש. מותר לך לכעוס ולבכות.

אני מאחלת לך שתעברי את השלב הכ"כ קשה הזה ותצברי כוחות ותבשרי בקרוב רק דברים טובים.

• אוףףףףףף
  • ממש הצטערתי לשמוע!!!
  • היי בנות תודה על החיזוקים קשה לי מאוד אחרי 4 שנים מקווה שהפעם אקלט מהר מישהי מכירהה מקרה דומה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי margo

הילוש היקרה חזרתי אחורה בזמן

נקלטת אחכ, אחרי כמה זמן?
  • הילה מתוקה אין סיבה שלא תקלטי שוב... תני לזמן לחלןף יהיה בסדר מבטיחה
    אני עברתי הפלה כמוך אבל בשבוע 11+ ואני גם בטיפולים ומאמינה שזה יבוא אל תתיאשי עכשיו הכל יהיה בסדר תני לגוף תקופת התאוששות
    חיבוקים ונשיקות
  • תראי המון נשים עוברות הפלות בשבועות האלו - בלי קשר לטיפולים או לא... לדעתי את יכולה להתעודד נקלטת וזה אומר ש הכל בסדר אצלך ובע״ה זה יקרה שוב....
  • אויייש מתוקה, מצטערת לשמוע
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה