שיתוף/התלבטות שקצת עצוב לכתוב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני מנצלת את המעט דקות כדי לכתוב לכן...

אז ככה, מאז ומתמיד ידעתי שאני רוצה הרבה ילדים, שהכרתי את בעלי וגיליתי שמבחינתו הוא מוכן גם לעשרה ילדים, שמחתי , ודיברנו על חמישה ילדים... פשוט חלום... במהלך השנים ״סגרנו״ על ארבעה ילדים..... אני עדיין מאוד רוצה עוד ילד/ילדה אבל אני ממש ממש פוחדת מכל מיני שיקולים... אני בהתלבטויות והתחבטיויות עם עצמי כבר מאז שאורי נולדה,
    אני מנסה להרגיע את עצמי מהמחשבות האלה, לפחות לשנתיים הקרובות כי גם ככה מבחינה רפואית אסור לי להיכנס להריון....

אני לא מצליחה להחליט עם עצמי.... מצד אחד אני חושבת על עוד ילד ונבהלת ועשר חושבת על קשירת חצוצרות כדי שיהיה באופן מוחלט את ה״סגירת באסטה״

4 תגובות
עמוד 1
  • בעיני מי שרוצה הרבה ילדים זה מבורך.

אני לא משתייכת לקבוצה הזאת, אז קשה לי להזדהות איתך, אבל אם זה משהו שאתם שלמים איתו, לכו על זה..
    מה שכן, באמת הייתי מחכה קצת שאורי תגדל, לפחות שנה, כל זה בהנחה שמותר לך עוד הריון, כי כתבת שלא...
    וגם 3 ילדים זה מאוד מכובד
  • נראה לי שאין אחת שלא הרגישה את מה שאת מרגישה. מצד אחד את שמחה במספר הילדים ובילדים עצמם כמובן ומצד שני מתלבטת האם להביא עוד ילד.
    תמיד מנקרת המחשבה של ״ מה אם״.
    לי יש שני ילדים הקטן בן שנה וחצי אני מאוד נהנת ממה שיש ומהמצב היום יש ימים שמבחינתי אני ״ סוגרת באסטה״ ויש ימים שאני חושבת שאולי ארצה עוד אחת/ד אבל אני לא מתעכבת במחשבות האלה זה לא משהוא שמטריד אותי כרגע, אני פשוט נהנת מהרגע ממה שיש לי מהאושר מהילדים.
    למדתי שהחיים כל כך דינאמיים אי אפשר לדעת מה יקרה ומה יהיה איך ארגיש בעוד שנתיים, מה יהיה המצב הכלכלי, מה תהיה הבשלות הנפשית לעוד ילד ואני מקבלת בהבנה ובאהבה את זה שאי אפשר לתכנן, לפעמים צריך לזרום עם החיים וכשמגיע הרגע הנכון אז להחליט

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • מבחינה רפואית אסור לך שנתיים להכנס להריון נכון?
    אז זהו, יש לך פטור מלחשוב על הנושא ולענות את עצמך שנתים
  • הרי מבחינת רפואית אסור לך להכנס להריון שנתיים.. תהני ממה שיש לך כרגע...
    ואולי עוד שנתיים תחליטי אם את רוצה או לא.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה