היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הוא מנסה לנשוך אחרים? את צריכה להציב לו גבולות כנושך לתףוס אותי, ליצור קשר עין ולומר ״לא נושכים!״
לא מאמי הוא נושך רק אותי :( וגם צובט.. לפעמים הוא פשוט תופס לי את הפנים או חלק אחר בגוף מצמיד את עצמו אליי ונותן ביס כזה מכל הלב.. וזה ממממשששש כואב אני ממש מגיעה למצב של בכי מזה..
אנחנו לצערי באותו מצב רק שליאל נושכת את ככככוווולללם וזה כואב ולפעמים רואים שזה בכוונה זההקורה הרבה בגלל חוסר היכולת שלהם לבטא את עצמם... תחזירי לו שילמד חחחחחח סתתתם סתתתם להגיד לו ושיבין שזה כואב אבל זה לא תמיד עוזר פשוט לחכות שיגדלו
מעיינו'ש!!! מה זה למטה בחתימה שלך?? סרגל הריון????? את בהריון?????????????????
טלי, את חייבת להציב לו גבולות ולא לבכות מולו כמעט כל ילד עובר את השלב הזה של נשיכותתזהניכול להיות קשור לשיניים או להתפתחות שפה תהיי אסרטיבית בכל הקשור לזה, ליעד הוא ילד חכם הוא יבין!
מה עם בעלך?
תודה מאמי אני אנסה את זה בתקווה שהוא ילמד בסוף.. ובעלי בסדר , ככה ככה מתאושש מכל מה שעבר עליו מסכן..אני מפנקת אותו נונסטופ בהמון אוכל טעים והמון השלמה של שעות שינה
חחחחחחחח טלי אני עוד חודש בע״ה יולדת ימצחיקה חחחחחחחחחחח ואמממ כן:)) חחח אמורה באוגוסט שוב...:)
זה גיל.... אני יכולה להגיד לך שזה מפסיק חשוב מאוד שתסבירי בצורה ברורה שלא נושכים ושזה מכאיב
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
חייבת להיות תקיפה איתו. ולהציב גבולות. לתת לו אלטרנטיבה אחרת כמו בובה לנשוך ורק אותה או במקום זה לתת ליטוף או נשיקה... חייבת להפסיק אותו עכשיו כי זה רק ימשיך ויחמיר כלפי אחרים כמו חברים במעון... ( אני יום יום מתנהלת עם נשכנים בכיתה שלי...)
אל תדרגי הוא יבין שאת כועסת יבכה קצת וירגע... זה תהליך.. זה לט קסם שיעלם בין רגע אז את חייבת להתמיד ולא להגיד חס וחלילה שאת לא אוהבת אותו עכשיו או שלא רוצה לדבר איתו או לשחק איתו כי זה לא יעזור...הוא עדיין לא בגיל של - להרחיק.
מצד אחד כשאת רושמת את זה-זה נשמע כזה מתוקיייייייי
גם אני בדעה של להיות תקיפה ולהסביר שלא נושכים ושזה כואב ותתני לו אלטרנטיבה, כשהוא בא לנשוך תגידי לו לא ותראי לו שבמקום זה אפשר ללטף בלחי או לחבק וכו'... יקח זמן אבל הוא ילמד ויבין שזה לא נעים לך ויפסיק לעשות את זה