אני ממש בקריזה, לא יודעת מה לעשות!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש בקריזה!!
    אתמול מרומי חזר מהגן (יום אחרון!!!!) עם שפה נפוחה וחתך קטן. שאלתי אותו מה זה, הוא אמר שקיבל מכה בחצר. הגננת לא טיפלה בו, כנראה לא חשבה שזה רציני או לא יודעת מה...
    היום בבוקר זה התנפח יותר , יותר מזה שן קדמית אחת הכחילה!!
    אני בקריזהההההה

18 תגובות
עמוד 1
  • את בקריזה ובצדק! אם הילד לא מתלונן על כאבים בשן אז תחכי למחר. אם כואב לו תיקחי אותו להיבדק. לבת של אחותי זה קרה והיו צריכים לעקור את השן וגם לה זה בקידמית.... לגבי הגן תתקשרי מחר לגננת אפילו שזה חופש ותבררי מה קרה ולמה לא עידכנו. אני מקווה ומאחלת לך שלא יצטרכו לעקור אבל אם כן הייתי מפעילה את הביטוח של הגן. החלמה מהירה...

• באמת מרגיז שלא מידעים על דברים כאלה
  • אני חושבת שאחכה לערב ואתקשר לגננת. לא מעניין אותי שזה חופש!!
    זה ממש מרגיז... בגלל שהוא ילד טוב ואני לא מתלוננת למרות שיש לי על מה היא לא צריכה ליידע אותי???
    תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • אני היתי כן מתקשרת לגננת ומבררת מה היה

הוא ממשיך באותו גן שנה הבאה?

• אני הייתי מצלצלת לגננת זכותך לדעת
    דבר שני השן שהשחירה חייבת להעקר קחי אותו לרופא שיניים

בהצלחה

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• היי

• דרך אגב, הלחצתן אותי... אתן בטוחות שצריך לעקור את השן??

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!

• התקשרתי אליה, היא חתיכת פלגמטית!! לא ראיתי דבר כזה!!
    היא משחקת אותה שלא ראתה ולא שמעה כלום!!!

• למי שלא יודעת אני מורה ואני מתביישת בשם המורות והגננות שיש גננות כאלה... שמסירות מעצמן את האחריות!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!

• הזוי לחלוטין. בעיקר התגובה שלה. נשמע כאילו יש לה מה להסתיר. מרום סיפר לך בדיוק מה קרה שם? היו ילדים נוספים לידו? אולי תבקשי מההורים של הילדים שהיו נוכחים שישאלו את הילדים שלהם מה קרה? ככה תוכלי לדעת פחות או יותר מה היה...
    אני הייתי מפעילה גם את הביטוח של הגן וגם הייתי מתלוננת על הגננת ומנסה לגרום לכך שהיא לא תהיה שם גננת בהמשך. בעיקר אם יש עוד ילדים שלי שצריכים להיות בגן הזה.
    בגן של טל הרבה קורה לי שאני מגיעה הביתה מפשיטה למקלחת ומוצאת נשיכות או סימנים. ותמיד כשאני חוזרת ביום למחרת הן מתנצלות ומודות שלא שמו לב. אין לך מושג עד כמה זה מרגיז. עוד לא קרה פעם אחת למעט פעם אחת שאף הורה לא יכל לפספס גם אם רצה... עוד לא קרה פעם אחת שהוא חזר מהגן עם איזה ביס והן אמרו לי וזה תמיד מעצבן אותי. ואני תמיד מעירה להן. אולי אני צריכה להיות פחות סלחנית איתן. שיותר ישגיחו עליו... נקודה למחשבה בשבילי... הוא הולך להיות שם עוד שנה. אבל השנה הוא היה צעיר בקבוצה ולכן אולי חטף...

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • איזה חצופה

• אין לי מילים... אתן צודקות ויותר...
    והסייעת?? מזכירה לנו תמיד את מרגול...

• איזה מרגיזה
  • אין לי מילים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה