היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות מאוד מעניין אותי מה קיבלתן מתנות סוף שנה מהגן?
17 תגובות
עמוד 1
מארז של דלי כף מסננת ועוד משחק כזה לים לוח מודעות מגנטי מעוצב עם תמונה של הילד ותמונת מחזור של הגן
אנחנו קיבלנו ציור שיונתן עשה שעשו לו למינציה (יעני פלייסמט).
מרגיש ממש חוסר השקעה. הגננת הקודמת עשתה מצגת מהתמונות של כל השנה ונתנה דיסק - לא עולה הרבה יותר, אבל שווה הרבה יותר.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
מהוועד - כל ילד קיבל אלבום אישי של CBOOK שהכנתי. הגם תרם את התמונות שצולמו כל השנה
מהגננת קיבלנו אלבום תמונות +אלבום של עבודות לפי נושאים בתוך תיק בד מהועד קיבלנו תיק בד עם קלמר+חוברת צביעה +צבעים+מחק +דבק+משחק קטן כולם היו מרוצים מהמתנה
בדיוק העלתי את מה שאני הכנתי לילדי הגן שלי. את מוזמנת להיכנס ולראות
שקד קיבלה מהגן כרית שמודפס עליה תמונה של כל ילדי הגן - במקום תמונה מודפסת זה נחמד ויפה, חבל שלא צורפה גם תמונה שאפשר לשמור באלבום, כי הכרית תישחק עם הזמן סביר להניח
נורא פופולרי העניין הזה של תמונות של הילד/תמונת מחזור בכל צורה, אני לא אוהבת את זה... לדעתי תמונות צריכות להיות באלבום / על המקרר/ בארנק, לא במיטה, לא על ספל, לא על חולצה (בטח לא בליווי השם) לא על מגבת, מרגיש לי שמיצו את העניין עד תום....
ענבר אני דוקא חושבת שתמונות על מחזיק מפתחות או בארנק זה ממצה ואני נורא אוהבת שמאתגרים אותי
אנחנו קיבלנו אלבום מעוצב עם תמונות ותמונה מחזור אחת משותפת וקלסר עם כל הציורים של כל השנה...
גם אצלנו אין חיה כזו מתנה מהועד... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אנחנו קיבלנו כיסא לים עם התמונה של הילד
תשמעו בנות יש פה מתנות ממש ממש מושקעות אבל זה מדהים איזה הבדלים גם יש בין הגננות כאלו שמשקיעות יותר וכאלה שעושות טובה תמר אלין שלי עוד לא בגן עיריה אבל לי ש גן פרטי ורציתי לשמוע ולקבל רעיונות למתנה והמתנה שלך מהממת
וואוו מתנות יפות דניאלה קיבלה דיסק עם תמונות מכל השנה בצורת מצגת עם שירים וכל מה פעילויות של השנה תיק עם תמונה שלה בתוך התיק ערכת החוקר הצעיר זכוכית מגדלת,משקפת, מגדיר צמחים א"י, מגדיר ציפורים, מחברת החוקר הצעיר, צבעים ותמונת מחזור מקווה שלא שכחתי משהו