היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מסתקרנת לעשות את הסקר הזה..:) א. אתן אוהבות להשתזף? ב. איזה שמן\קרם אתן שמות? ג. האם עשיתן פעם מיטת שיזוף\שיזוף בהתזה? ד. מה צבע העור הטבעי שלכן? ה. אתן מורחות לילדים קרם הגנה? ו. מה צבע העור הטבעי של הילדים שלכן?..
אז אצלי.. א. כן!!!! ב. קרם הגנה
10 תגובות
עמוד 1
מסתקרנת לעשות את הסקר הזה..:) א. אתן אוהבות להשתזף? ב. איזה שמן\קרם אתן שמות? ג. האם עשיתן פעם מיטת שיזוף\שיזוף בהתזה? ד. מה צבע העור הטבעי שלכן? ה. אתן מורחות לילדים קרם הגנה? ו. מה צבע העור הטבעי של הילדים שלכן?..
אז אצלי.. א. אני אוהבת להשתזף השתזפתי שהיתי איזה 10 קילו פחות חחחח ב. אם לא שמה קרם גם נשרפת תמיד אני נשרפת ואם ילך בתדירות יהיה צבע שיזוף יפה ג. לא עשיתי ד. לבנה ה. לא יצא לי עדין למרוח הוא קטנציק
חחחח לא שמתי
א. אתן אוהבות להשתזף? מאוווווווווווווווווווווד! ב. איזה שמן\קרם אתן שמות? לא שמה בד"כ, לעיתים רחוקות שמן גזר ג. האם עשיתן פעם מיטת שיזוף\שיזוף בהתזה? לא ד. מה צבע העור הטבעי שלכן? בהיר מאוד ה. אתן מורחות לילדים קרם הגנה? בוודאי, עוד לפני שיוצאים מהבית וגם בים ו. מה צבע העור הטבעי של הילדים שלכן?.לבן בוהק!
לפני ההריון של רזוש הייתי חולה על השמש, הייתי משתזפת עד שנהיית שחורה ( אחרי הרבה שיזוף כמ אני משחירה
א. אתן אוהבות להשתזף? פעם אהבתי, אבל הבנתי שזה סתם מיותר... ועדיין אני תופסת צבע כשאני יוצאת עם הקטנה לטייל (עם כל טונות הקרם שאני שמה) ב. איזה שמן\קרם אתן שמות? קרם הגנה של מורז ג. האם עשיתן פעם מיטת שיזוף\שיזוף בהתזה? לא ד. מה צבע העור הטבעי שלכן? בהיר אבל נוטה לשיזוף מאוד מהיר
א. כשהייתי רווקה אהבתי מאוד, כיום לא. לא יודעת למה... ירד לי החשק. ב. שמן גזר אבל ממש לא להרבה זמן. ג. מעולם לא. לא מושך אותי הדברים האלה.. ד. בהיר, אבל לא מאוד (איך מגדירים במדוייק צבע עור? חח [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
לא אוהבת להשתזף, ישר נשרפת אני בצבע לבן בוהק. אוריקי בצבע בינוני ואמילי גם לבן בוהק. כמובן שמה קרם גם להם וגם לי
א. לא ממש ב. קרם הגנה גבוה!! ג. לא ד. לבן ה. כן גבוה כמו שלי. ו. חום יפה, אבל בכל זאת מורחת קרם גבוה