כנראה שהחודש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ה תגיע אמורה לאאאאא לקבל ב3.7..
    ויש כאבים ממש כמו לפני מחזור.
    שיהיה שבוע טוב ומחזיקה לכולכן
11 תגובות
עמוד 1
  • בשורות טובות אמן!!!!
    מחזיקה לך
  • תודה מותק
  • מקווה שלא תגיעה....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מחזיקה לך אצבעות יקירתי
  • כאבים לא מעידים על כלווום.. בד"כ גם בתחילת הריון יש כאבים כאלה.
    מחזיקה לך אצבעות שלא תקבליי
  • תודה זה פשוט הכאבים המוכרים..
    עשיתי בדיקה עכשיו ונחשו מה?שלילי.
    לא נורא חודש הבא
  • להרים ראש לא נורא חודש הבא מאמי.

• נכון שזה נשמע נדוש ונמאס לשמוע את זה אבל עד שה לא הגיע לא מספידים כלום בהריון הקודם הרגשתי שאני במחזור שבוע וחצי לפני התאריך שהייתי אמורה לקבל חח וביום של האיחור פס חלש בבדיקת הריון..אז זהו שאין מה להתבאס עד שהמחזור לא מגיע כל הרופאים תמיד אומרים שזה מאוד מבלבל כי הסימנים של מחזור והריון הם אותו דבר..לא פעם ולא פעמיים שמעתי שאישה בהריון זה כמו אישה במחזור רק שאשה במחזור היא משוגעת פעם בחודש ואשה בהריון 9 חודשים
  • מעיין נשפכתי מצחוק חחח אנחנו באמת כמו משוגעות בהריון...
    אני מקווה שהמחזור לא יגיע גם אם כן לא נורא!!
    חודש הבא.
  • ברור מאמי החיים ברוך ה' לפנינו כמו שהרופא שלי היה אומר לי את מנסה לעקוף תרכבת למה שלא תחכי וכיגיע זמנך היא תעצור לך
    חמוד הרופא שלי היו לי הרבה מששלים פעם אחת אחרי חודשיים מהחתונה הלכנו אליו סתם לשאול משו אז בעלי אומר לו דוקטור אשתי עוד לא נכנסה להריון חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרוא נשפך מצחוק חחחחחח הוא הסביר ודיבר ואחרי שהוא דיבר איתו בעלי עושה לי וואלה מה אנחנו צריכים ילד עכשיו שנה הבאה נחשוב על זה חחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה