היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ולא הגעתי לעבודה רביעי חמישי - בימי שישי אצלנו לא עובדים.
ביום שישי זה חזר שוב שבת רק נחתי ופחדתי שזה יחזור.
היום בעלי החליט שאני נשארת בבית ולא אכפת לו כלום. באיחור היום בבוקר הודעתי למנהל שלי שאני לא מגיעה היום.
לציין שיש לי חופש מחלה עד 7.7 מהרופא.
והוא מהבוקר רק מבקש שאני אגיע לשעתיים ואז לשעה ואני מסבירה לו שוב ושוב שאני לא מרגישה טוב כדי לתפקד היום כרגע.
ומה הוא אומר לי? "קצת אחריות... תגיעי לעבודה לשעה להראות למחליפה שלי כמה דברים"
וכבר לא יכלתי יותר התעצבנתי ואמרתי לו מה אחריות וחמה?! הכל אני עושה לבד... אז נכון שהחודש היה חודש לא קל בכלל... נעדרתי באמת הרבה מהעבודה אבל זה בגלל התאונה, הכאבי גב והוירוס עכשיו.
ואמרתי לו שמה נראה לו שאני עושה בכוונה?!?! אני לא בוחרת מתי להרגיש רע ומתי לא ואמרתי לו שיש לי שוב!!! אבל שוב שבועיים מחלה!! שזה לשבת בבית.. הייתי אמורה לשבת משבוע שעבר עד 7.7 אבל הגעתי לעבודה ועבדתי.
וביקשתי ממנו שייתן לי לנוח היום רק כדי שאני אוודא שזה עובר לי ושמחר אני אעשה את כל המאמצים להגיע לעבודה כדי להמשיך להעביר חפיפה למחליפה שלי.
יש שלושה חודשים והוא כבר לחוץ?! למה?! כאילו מה הוא מתכנן? להעיף אותי כשהמחליפה שלי תדע את העבודה טוב? [/url
7 תגובות
עמוד 1
למה לך להשאר שם?
אני הייתי בדיוק במקום כזה עם מנהלת שעשתה את המוות על כל יום העדרות כולן סובלות ממנה אני החלטתי עוד לפני שנכנסתי להריון ששם אני לא נשארת! לדעתי, אל תחזרי לשם
רק כשאני אמצא עבודה אחרת אני אעזוב.
עד שאין לי כלום ביד אני לא עוזבת. [/url
אם יש לך אישור מחלה מרופא, ואת בכל זאת הולכת לעבודה באותם ימים וחלילה קורה לך משהו בעבודה או בדרך אליה/ממנה אף ביטוח לא מכסה את הנזק כי הלכת לעבודה בזמן שרופא הראה לך להיות בבית. ככה תגידי למנהל שלך! http://tickers.baby- http://tickers.baby-gaga.com/p/dev330pf___.png
כמו שaika אמרה, עם כל הכבוד לבקשות החצופות של המנהל שלך, את צריכה לחשוב קודם כל על עצמך ולדעת שבאמת אם חלילה לא עלינו יקרה משהו בעבודה את לא מבוטחת כי מלכתחיל היית אמורה להשאר בבית בזמן הזה. מאחלת לך החלמה מהירה ושתמצאי עבודה חדשה בדחיפות
אני חושבת שאת צודקת עם כל כנות, אני לא חושבת שהוא מתכוון להשאיר אותך שם להרבה זמן אם הוא כלכך לחוץ שתלמדי את המחליפה כלכך מהר... סורי
זה בסדר. ידוע לי גם ויש הרגשה גם. אני אתחיל תיכף לחפש עבודה ברצינות... [/url