בקשר לערכת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    לא הבנתי עם איזה שתן כדאי לבצע את בדיקת הביוץ?
    אשמח לעזרה בבקשה.
    הבנתי שבשתן של הבוקר לא כדאי..ולא כדאי לשתות הרבה מים לפניי השתן שאיתו בודקים
    אז על מה בדיוק מדובר?
    עצות מבנות שמצליחות לזהות את הביוץ ע"י ערכות
    תודה רבה
10 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג בטח יענו לך עוד מעט...
  • לפי מה שאני בודקת ורשום באריזה. יש לבדוק לא בשתן הראשון, אלא במשך היום, לפני הבדיקה יש לא לשתות שעתיים.....
    גם אני בודקת, עדיין לא זיהיתי אבל נראה לי באיזור שני שלישי

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • זה כתוב בכול ההוראות בערכות ביוץ ..
    לא לבדוק בשתן הראשון של הבוקר בכול שעות היום מלבד הבוקר המוקדם
    ולא לשתות הרבה שעתיים לפני הבדיקה.

והערכה של ״ביוצית״ לדעתי הכי נוחה וטובה
  • תודה רבה לכן בנות
    ביום שישי אבצע בדיקה ראשונה בע"ה ...זה יהיה היום ה10 לאחר המחזור ויום לפניי הטבילה
    אתן חושבות שכדאי לבדוק מוקדם יותר?
    המחזור אורך 27 יום
    ופעם ראשונה יצא לי לטבול היום ה11 ולא ה12 או ה13
  • היי

אני הייתי מתחילה אפילו יום אחד לפני נגיד מהיום ה9 מתחילה לבדוק ככה לכסות את הכול לדעת שלא לפספס אפילו ביום אחד
  • אני לא טובלת אז אני מתחילה לבדוק מיום ה10 (חודש שעבר זיהיתי ביום ה14 לוסת ) והיהו גם חודשים שיותר מאוחר.

• לא להשתמש בשתן ראשון של בוקר ,אני תמיד בודקת בערך שמונה או תשע בערב.

• תודה רבה מכל ה לכולכן!!!!
    אקח את הכל לתשומת ליבי
    ונקווה לבשורות טובות
  • מאמי למה תבדקי לפני הטבילה לא צריך...זה סתם יבאס אותך אם תראי חיובי לפני שלא תחשבי שאם קנית ערכות ביוץ אז זהוא לי הם בילבלו הכל
    היה לי חיובי אז עשינו מה שצריך לעשות יום אחרי שוב חיובי שוב עשינו יום אחרי שווובב חיובייי וגם עשינו והביוץ בכלל היה כזה הופף לחיובי!!!ודקוא אז לא עשינו..
    תהיי מאוד זהירה עם הבדיקות האלה ואני מאמינה שעצם העבודה בכלל שאת שומרת טהרה זה כבר משהו ובעזרת ה באמת החודש נשמע בשורות טובות ממך ומוכלנו!!
  • מעיין,
    יום אחרי שווובב חיובייי וגם עשינו והביוץ בכלל היה כזה הופף לחיובי!!!ודקוא אז לא עשינו..

לא הבנתי כל כך מה כתבת?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה