פצעונים בפנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי,
    לפני כמה ימים יצאו לאיתן פצעונים בודדים בפנים
    כעת נוספו עוד כמה, אני חוששת שזה מהחום אולי למרות שרוב הזמן הוא במזגן
    למי היה ככה? מה עשיתן? יש צורך ללכת לרופא?

הלן
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
10 תגובות
עמוד 1
  • לנו היה כשנולד בשבועות הראשונים. להרבה תינוקות יש...לי אמרו שזה ההורמונים

• את מניקה?

גם לאוראלי שלי היה - זה עובר אל תדאגי

• לנו היה את זה כשהנקתי ומרחתי לה קרם של תפוח על בסיס קמומיל ותוך פחות משבוע עבר לה.. אני משתמשת עם זה גם עכשיו למרות שאין שום פצעון אחד אפילו.
    זה מרענן, מרגיע, עם ריח ממש נעים והיא אוהבת... אז אני ממשיכה

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]

• היי הלן
  • אני זוכרת את הפצעונים האלו.. גם למעיין היה... אמרו לי גם שזה הורמונים וגם בגלל החלב שהיא שותה (לא משנה אם זה מטרנות או חלב אם..)
    לא שמתי לה כלום על זה , זה עובר לבד....
  • פצעונים כאלה קטנים ולבנים?
    זה בלוטות הנקה- זה לא משהו מסוכן.. אני לא מרחתי לה כלום וזה עבר לבד...

דווקא אני אהבתי את זה...
    זה כלכך תינוקי!

• גם לאריאל כשהייתה קטנה וגם לאביגיל עכשיו יש פצעונים כאלה - זה מהחלב שהם אוכלים ומהזיעה... עובר, אל תדאגי - אלא אם כן מדובר באיזה פצעים מדאיגים אדומים ומפחידים אין מה לדאוג...
  • זה סתם אל תגעי בזה זה יעבור
  • גם לנו היה, זה עובר מעצמו...
    (ואני ילדתי בחורף, זה לא קשור לחום ולזיעה)
  • תודה בננות
    קניתי בכל זאת בבית מרקחת משחה טבעית שעלתה הון
    משחה קטנה עולה 72 שקל אבל היא טובה גם לפצעים של הזיעה, גם לפצעים של ההורמונים , הנקה ורוק וכו
    מרחתי לו אני מקווה שזה יקל עליו

דרך אגב הרוקחת המליצה לקנות עליי קמומיל בסופר מרקט עדן להרתיח אותם לצנן את המים ולנקות עם זה את הפנים היא טוענת שזה גם מרגיע
    אודליה לגבי בגדים אני עדיין מלבישה אותו בשכבה אחת ארוכה, בטיפת חלב האחות אמרה לי שאני מגזימה שאני מלבישה שכבה כפולה דקה.
    אני שוקלת ברצינות רבה לעבור לקצר כשאני יוצאת איתו החוצה
    לגבי הבית ....רוב הזמן אנחנו עם מזגן ולכן אני אמשיך להלביש אותו בשכבה אחת ארוכה.
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה