בנות הייתי אצל הרופא כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ככה היום בבוקר הלכתי לרופא הוא עשה לי אולטרסאונד וראה זקיז אחד והגודל שלו היה 11 הבעיה היא שהרירית שלו היתה מאוד עבה אז הוא אמר יכול להיות שזה זקיק מהמחזור הקודם לא הבנתי איך זה יכול לקרות..ואם כבר בייצתי או לא הוא גם לא נתן לי תשובה חד משמעית אמר לי לעשות חודש הבא מעקב זיזיקים וכל זה
    מה יכול להיות הסיבה שהרירית כלכך עבה?
    הוא גם אמר לי שיש מצב שאני לא מבייצת...במקרה של הריון צריך לראות זקיקים או שאין מצב שאין הריון?
    תודה לעוזרות
18 תגובות
עמוד 1
  • לא ממש רירית הוא הראה לי מה שיש מסביב לזקיק והוא אמר לי שזה עבה מידי
  • רירית עבה זה לא דבר רע זה טוב להשתרשות עובר השאלה היא כמה עבה?
    לגבי הזקיק השאלה כמה ימים את אחרי המחזור.. ובלי שום קשר תמיד עדיף לשלב מעקב זקיקים עם בדיקות דם...כדי לדעת מתי יש ביוץ
  • הוא אמר לי שחודש הבא נעשה מעקב
    והיום אני ביומ 16 ומה זאת אומרת טוב להשתרשות?
    אז לפי זה אני יכולה לדעת אם אני עומדת לבייץ או שבייצתי כבר?אני ממש לחוצה כי חמישי ושישי לא הייתי עם בעלי וחבל אם זה היה הביוץ :(
  • כדי לדעת אם היה ביוץ את חייבת לעשות בדיקת דם... או פשוט לחכות עד שיגיע מחזור ולדעת אם היה...(כמובן שהלוואי ולא יגיע)
    לגבי טוב רירית רחם עבה זה דבר טוב כי זה תורם לעובר להשתרש..
    לגבי הזקיק 11 זה זקיק קטן כלומר רק שהוא יגיע ל18 בערך הוא אמור לבייץ... אבל גם יכול להיות שכבר היה ביוץ... אי אפשר לדעת
    את מקבלת מחזור סדיר בד"כ?
  • אולי הוא התכוון לרירית הרחם ולא לזקיק ? רירית הרחם עבה זה טוב ,אצלי מאז הגרידה היא דקה וזה אחד הסיבות להיום שיש לי קושי (אני אפילו שותה כדורים לבניית הרירית

• הוא התכוון לרירית שמסביב לזקיק...אז אם זה זקיק קטן אז אני אמורה לבייץ בעוד שבוע.. אני לא יודעת למה הוא הגיע למסקנה שזה זקיק מהמחזור הקודם אין לי מושג למה..אני לא חושבת שכבר בייצתי כי לא היו לי שום סימנים ושום הפרשות שום כלום..
  • מעיין מציעה לך לקבל הפנייה לבדיקת דם לפרוגסטרון ככה תדעי טוב יותר...
  • את מאמינה שמרוב כל הבדיקות האלה כבר לא מעניין אותי לעשות כלום ואני אומרת לעצמי יאלה כשיהיה יהיה אין לי כח אני כבר מותשת:(
    כל הרופאים האלה בילבלו אותי והדבר שאני הכי רוצה זה להכנס בטבעיות להריון כמו פעם הקודמת שאפילו לא ידעתי מה זה פורום הריון ולידה..
  • אני בטוחה שהכל יהיה בסדר.
    כמו שאומרים כשאנחנו מרפים זה בא לבד
  • בדיוק אני בטוחה שכשאני ירפה זה יבוא כמה פעמים כבר אמרתי לעצמי שמספיק עם הפורמים והכל..ובאמת לא נכנסתי ותמיד שהיה מגיע הזמן שאני צריכה לקבל הייתי מיתפתה וניכנסת אבל עכשיו אני יודעת שזה לא רק פורום בשביל שאלות וחפירות
    זה תמיכה הדדית פה אני יכולה להזדהות עם בנות ובנות יכולות להזדהות איתי ואין דבר יותר מנחם מזה באמת כל הזמן אני אומרת תודה שיש אתכן!!
  • צודקת לגמריי זה כיף שיש את הפורום,
    יש דברים שיותר נוח לשתף פה מאשר חברות וכו..
    שרקתמשיך האווירה הכייפית והתמיכה האינסופית,
    תודה לכן שאתן משתפות ותומכות
  • אז מעולה תמשיכי בגישה הזו אם יש לך כבר ילד את תכנסי שוב... תשחררי יהיה טוב(-:
  • לא לצערי אין לי עדיין ילדים הייתי בהריון ונפל לי..
  • רירית הזקיק? לא שמעתי על דבר כזה...
  • גם אמרתי שכוונה לרירית הרחם וולא לרירית הזקיק (לא שמעתי אף פעם דבר כזה ) אבל חשבתי אולי אני לא יודעת משהו.

• מה זאת אומרת זה אומר שהחודש לא נקלטתי????
    והוא התכוון אני חושבת למה שמצפה את הזקיק
  • גם אני לפניי שבוע עשיתי אולטרסאונד ואמרו לי שעובי הרירית 14 וישר הרופא שאל אם אני לפניי מחזור..אמרתי שכן שעוד יומיים אמורה לקבל ובאמת קבלתי...
    אני מקווה שזה לא המקרה שלך
    בשורות טובות אמן!!!!!!!!!
  • אבל אני ממש לא אמורה לקבל מחזור עוד לא עברו 20 יום מהמחזור הקודם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה