שלום ד"ר מוריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמי מיכל בת 23 נשואה חצי שנה
    חודשיים לפני החתונה נטלתי שתי חפיסות גלולות רצוף בכדיי למנוע מצב של דימום ביום החופה.
    לפניי החתונה מחזור סדיר כל 31 יום לאחר הפסקתי הגלולות שלושה מחזורים עם דימום כבד מהרגיל וכאבים שלא היו בעבר וכמובן גם לא בין 42 יום ל34 יום.
    בשלושת החודשים האחרונים המחזור הסתדר ושלושה חודשים רצוף אני מקבלת כל 27 יום בדיוק,הלכתי לפניי חודשיים לרופאת נשים שהפנתנה לבדיקת אולטרסאונד אגן קטן בגישה ווגינלית,בדיקת גלוקוז בדם,בדיקת שתן כללית,ותרבית שתן.
    ונתנה לי ויטמינים בשם "פרנטאל" אותם אני נוטלת כל יום אחרי ארוחת הבוקר.
    הבדיקות כולל האולטרסאונד יצאו תקינות לחלוטין,
    אני שומרת טהרה והמקווה בד"כ יוצא לי ביום ה12-13 אני חוששת שאולי אני מבייצת מוקדם מהרגיל לפניי הטבילה כיוון שבשני המחזורים האחרונים ראיתי בעת מתן שתן את הפרשת חלבון הביצה שכולם מדברים עלייה,יומיים או שלוש לפניי הטבילה ז"א ביום ה9 לאחר המחזור או ה10 .
    האם מרגע שרואים את ההפרשה הזו,הביוץ מתרחש מיד?והאם הגיוני שאני רואה אותה רק יום אחד באותו רגע ?ובשאר הימים לא?
    ואם הביוץ לא קורה מיד ברגע שאני רואה אותה מתי סביר להניח שהוא יתרחש לאחר שאני רואה את ההפרשה הזו?
    יש לציין שהיא מלווה במין דקירות קטנות בצד שמאל בבטן התחתונה באותו יום וגם ביום שאחריי..
    חזרתי לרופאת נשים ושיתפתי אותה בתחושותיי והיא טענה שאין מקום לדאגה ושהביוץ אצלי אמור להתרחש ביום ה13,14
    רופאת הנשים שלי טוענת שגם מעקב זקיקים לא אמין כל כך כי יכול להתשנות מהבוקר לערב,ושגם בדיקות הביוץ הביתיות לא אמינות כל כך..
    ואמרה שאם בעוד שלושה חודשים לא אצליח להיקלט היא תתן לי איקקלומין ..
    קראתי על הכדורים האלה ומפחיד אותי מאוד להשתמש בהם במיוחד אם אולי אפשר לבדוק את הבעיה בדרכים נוספות...
    היתי שמחה לדעת אם יש משהו אחר שאת מציעה או מה את חושבת באופן כללי על המקרה?אם יש סיבה לדאגה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום מיכל,
    1. ההפרשה הרירית מופיעה מספר ימים לפני הביוץ ולרוב ממשיכה עד הביוץ
    2. את מבייצת בין היום ה 12 ליום ה 14, ולכן קרוב לוודאי שאינך מפספסת את הביוץ.
    3. אינני רואה סיבה לדאגה. אני מסכימה עם הרופאה שלך שכדאי להמשיך לנסות לפחות עוד 3 חודשים.
    4. במידה ולא תהרי, אני ממליצה בשלב ראשון לתת כדורים לצורך דחיית הביוץ ולבצע במקביל מעקב זקיקים,ואם עדיין יש בעיה השלב הבא הוא בדיקת זרע לבן זוגך. לא הייתי ממהרת לתת איקקלומין.
    5. וכרגע - נראה לי שכדאי להרגע ופשוט לנסות
    ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה