תראי-בבדיקות רשום שאת כבר רואה חיובי אל תעשי שוב תבדיקה רק יום אחריו זה הביוץ אז אמרתי סבבה ביום שהיה חיובי אמרתי נעשה למקרה חירום ואז יום אחריו היה לי שוב חיובי עכשיו אמרו שהביוץ רק מתי שיש שלילי אז כבר התבלבלתי כי זה כבר היה היומ 17 או 18 אז אמרתי לא יכול להיות שאני לא מבייצת..אז המשכתי לעשות תבדיקות במשך 3-4 ימים הראה לי חיובי עשיתי מה שצריך לעשות עם בעלי אבל בתכלס רק ביום ה 5 היה הביוץ וכבר אז חשבתי שכבר אין ביוץ אז לא הייתי עם בעלי כבר לא היה כח וזהו ברור שבאותו החודש לא נקלטתי
אני לא אומרת שאצלך זה לא יעבוד שוב אני מכירה משהישנכנסה ל 4 הריונות בזכות הבדיקות
אבל כשהייתי אצל רופא אז הוא אמר לי שיש נשים שרמת ההורמון נשארת גבוהה במשך כמה ימים כמו אצלי..ובגלל זה זה הראה לי חיובי 3 ימים ובילבל אותי
מסקנה!!!!-לקיים יחסים יום כן יום לא בתקווה שתפגעי בול ביום

אני ובעלי יש לנו בעיה חחחחחחח אנחנו יכולים לקיים יחסים רצוף פעם ביון במשך כמה ימים ואז לעשות הפסקה של שבועיים בגלל זה לא מבינים למה אני לא נכנסת להריון אבל ברור שאם הבעל לא יוזם אז אני הולכת לישון והוא גם בא עייף מהעבודה ככה שלא יוצא תמיד..בעזרת ה' יגיע ההריון המיוחל הזה לך לי ולכל הבנות שמחכות..אם יש לך עוד שאלות אלי בנושא בכייף מאמי:)