עצבנית סתם ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הביביסיטר שלנו שבאה בימים שאני לומדת התגייסה , לכן חיפשתי אחרת .
    סייעת מגן מסוים הציעה את עצמה, ואמרתי - סבבה , הכי טוב- בעלת נסיון , גרה לידי ! מעולה!
    קבענו שתבוא אלי שהילדים יכירו אותה (בתשלום כמובן) היום . ואני לומדת בשלישי כך שהיא חייבת הכיר אותם ומהר.
    קיצ, התקשרתי אליה ב9:30 בבוקר , אמרה שהיא מטיילת בביאליק ושהיא תעדכן אותי ,סבבה , אמרתי לה , אין בעיה, תגיעי ב4-5-6 מתי שנח לך רק תעדכני .
    לא עדכנה.
    סימסתי לה ב3:00 לא ענתה עד עכשיו בכלל
    מביאה לי את הקריזהההההההה
    בא לי להביא (לחפש ) מישהי אחרת
    מה הייתן עושות?? כבר 4! דיברנו על אחר הצהריים!
4 תגובות
עמוד 1
  • מקווה שיש לה תירוץ טוב, אבל הייתי מחפשת מישהי אחרת.
    מה את צריכה את הכאב ראש הזה ולחץ.....?
  • תתקשרי, הכי טוב.
    תראי מה קורה ואז תחליטי. לא קל למצצוא מישהי אחרת.

• התקשרתי . כל מה שיש לי להגיד זה מטומטמתתתתתתתתתתת
    ומתוך אי נעימות הסכמתי שתבוא , אחרת הייתי מבטלת אותה בכלל!!
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי שוקו מוקה

הביביסיטר שלנו שבאה בימים שאני לומדת התגייסה , לכן חיפשתי אחרת .
    סייעת מגן מסוים הציעה את עצמה, ואמרתי - סבבה , הכי טוב- בעלת נסיון , גרה לידי ! מעולה!
    קבענו שתבוא אלי שהילדים יכירו אותה (בתשלום כמובן) היום . ואני לומדת בשלישי כך שהיא חייבת הכיר אותם ומהר.
    קיצ, התקשרתי אליה ב9:30 בבוקר , אמרה שהיא מטיילת בביאליק ושהיא תעדכן אותי ,סבבה , אמרתי לה , אין בעיה, תגיעי ב4-5-6 מתי שנח לך רק תעדכני .
    לא עדכנה.
    סימסתי לה ב3:00 לא ענתה עד עכשיו בכלל
    מביאה לי את הקריזהההההההה
    בא לי להביא (לחפש ) מישהי אחרת
    מה הייתן עושות?? כבר 4! דיברנו על אחר הצהריים!

מבחינתי עוד לא קיבלת אותה לעבודה,והיא עוד עושה משחקים באה-לא באה-מטיילת...אם היה לה חשוב לעבוד בשבילך-הייתה פדנטית ובאה בזמן.עכשיו דמייני שלקחת אותה,וכשאת צריכה דחוף לעזוב,היא לא באה כי יש לה סידורים!זה מראה אי מקצועיות מצידה.יש המון שירצו לקבל כסף,תחפשי מישהי אחרת.אני לא הייתי מתקשרת אליה-4-5-6 בערב והיא לא מודעיה ולא באה,מבחינתי היא הפסידה את המקום.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה