שאלה דחופה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    לפני שעה שמתי לב פתאום שככל הנראה קיבלתי מחזור!!!! אני אחרי נטילת איקקלומין (סיימתי ביום ראשון לפני שבוע) ואני אמורה להיות עכשיו במעין "תקופת ביוץ" - כלומר לפי הרופא בימים הקרובים אלו הימים בהם צריכים לעבוד קשה.... עברו רק שבועיים מהמחזור הקודם (אותו קיבלתי בעקבות נטילת כדורים...), ולא ברור לי מה נסגר?!?!?!?!?!? אני כ"כ מתוסכלת! אין עם מי לדבר במרפאה שלי בשעה הזו ובמוקד הטלפוני של האחיות- אין להן מושג....
    אוף אני לא מפסיקה לבכות. זקוקה לעזרה ועצות... תודה....
7 תגובות
עמוד 1
  • את בטוחה שזה מחזור ולא דימום קל??
  • האמת שאני כבר לא יודעת... היה דימום קל בצהריים, שאותו פירשתי כמחזור... אבל מאז לא היה כלום.... מה שכן, היו לי גם כאבי מחזור אתמול והיום בבוקר...
    לא יודעת.... נראה לי שאם עד מחר לא יהיה כלום, נמשיך כרגיל ע"פ הוראות הרופא....
  • אם זה נגמר ,אז תמשיכו בעבודת קודש למען הבייבי.

• יש מצב טוב להשתרשות
  • לדעתי לא מדובר במחזור ...

זה יכול להיות כמה דברים.

אולי השתרשות?
    אולי דימום קל בעקבות נטילת הכדורים?

לדעתי את צריכה לדבר עם הרופא שלך ולשאול אותו את דעתו בנושא...
    תנסי לתפוס אותו מחר..
  • לפעמים ישנו דימום קל בביוץ אני לא מאמינה שזה מחזור זה נשמע כמו דימום בין וויסתי
    בכל אופן בזמן נטילת איקקלומין אני ממליצה בחום על מעקב זקיקים ומעקב רירית כולל בדיקת דם לתזמון ביוץ
    אם הפסיק הדימום לעבוד קדימה .... מקווה שאת כבר עם רגליים מורמות חחחח
  • היי בנות, קודם כל תודה רבה על התגובות!!!!!
    עדיין יש דימום- בעיקר בניגוב.... אבל הבטן עדיין כואבת- ממש כאבי מחזור.... הגניקולוג שלי חולהההההה... ואין כ"כ עם מי להתייעץ במרפאה.... אני אנסה להתייעץ עם האחיות, כי הוא נתן לי 2 סבבים של איקקלומין, ואני תוהה, אם באמת מדובר במחזור- האם עליי להתחיל את הסבב השני?!
    בקיצור אני ממש אובדת עצות......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה