המלצה על ליצנית מאיזור המרכז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הי,

אני בטוחה שראיתי איזה שרשרור בנושא, אבל איני יודעת איך לעשות חיפוש.
    אשמח אם יש למישהי המלצות על ליצנית חמודה שיודעת גם לעשות צורות מבלונים (הילדה בת החמש רוצה ליצנית, אבל אם יש גם ליצן/קוסם שווה במיוחד ולא יקר אז אשמח גם לקבל פרטים ואולי אשכנע אותה). אני גרה באיזור המרכז.

תודה רבה לכ העונות החמודות
10 תגובות
עמוד 1
  • חופית הדימיונית

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)

• אז אחרי שעשיתי לא מזמן סקר שוק,
    אני מאוד ממליצה לך על הליצנית מאיה פאפאיה היא מקסימה !!!!!!
    וגם לא מאוד יקרה לעומת כל השאר שלוקחים סכומים מטורפים...

• מאיה פפאיה מקסימה- תוודעי שהיא זמינה- היא עכשיו שייכת למותק של הפקות למיטב זכרוני ויש לה לו"ז לקיץ בקיפצובה וכו'

חוץ מחופית הדמיונית שהיא משלנו - אמא כאן בפורום
  • תודה על ההמלצות : -)

אתן יודעות במקרה מה טווח המחירים לפעילות של שעה - שעה וחצי ?
  • אני גם מחפשת עכשיו מפעילה ליום הולדת 4 ואשמח לכל המלצה!
  • דרך אגב, מישהי שמעה על צ'ופצ'יק?
  • חופית הדמיונית!
    ויש את אישאמבלונים - יש לו אתר (אבל הוא קצת יקר)

• צ'ופצ'יק חמודה, היינו פעמיים בהופעות שלה - אבל זה לא מדבר כ"כ לכולם, בייחוד לא לקטנים (בגילאי 3-4 שהשתעממו שם...)

אני מאד אהבתי גם את מסי-מסיבה - הייתי פעמיים בימי הולדת שלה - כולם נהנו! כולל הורים וילדים - היא מצחיקה ומקסימה. (לגבי מחיר - דברי איתה - היא תעשה לך הנחה)
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • יש את דנה בננה מירושלים אולי היא מגיעה למרכז
    היא הופיעה בבריתה שעשיתי והיה ממש נחמד

• דנה בננה מהממת
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה