פיענוח פרופיל הורמונלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהודעה הקודמת שלי שכחתי לציין שביצעתי את הפרופיל ההורמונלי ביום השלישי למחזור.
    הנה ההודעה המקורית:
    שלום ד"ר,

אני בת 38.5 ועשיתי פרופיל הורמונלי כי אני מתכננת להכנס להריון בקרוב.
    להלן התוצאות. אשמח לדעת אם הן תקינות ואם יש משהו חריג או אם עלי להזדרז..

פרולקטין – 1180 mIU/I
    LH – 7.8 IU/U
    FSH – 9.1 IU/U
    E2 קטן מ – 100 - pmol/L
    טוסטסטרון - 1.5 nmol/L -קטן מ
    פרוגרסטרון – 3.3 nmoI/L

תודה מראש

מרב
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום מירב,
    בבדיקה שעשית רמת הורמון הפרולקטין היא מוגברת.
    מומלץ לחזור על הבדיקה לפרולקטין לאחר לפחות 2-3 שעות ערות מאחר ואם הבדיקה נלקחה מיד עם ההשכמה רמות ההורמון הן גבוהות יותר.
    במידה והפרולקטין מוגבר גם בבדיקה החוזרת מומלץ לפנות לרופא המטפל על מנת להמשיך בירור ולשקול התחלת טיפול תרופתי. רמת פרולקטין מוגברת לעתים מקשה על הכניסה להריון.
    יתר הבדיקות ההורמונליות הן בתחום הנורמה.
    בכל מקרה, הייתי ממליצה בהחלט להזדרז מאחר והסיכויים להריון הולכים ויורדים עם התקדמות הגיל, ולצערנו הפרופיל ההורמונלי לא משקף באופן אמין את פוטנציאל הפריון.

בהצלחה רבה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה