היי בנות חייבת לשתף.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי היום שואל אותי יכול להיות שאם כל התסמינים שיש לך את בהריון ועדיין את מקבלת מחזור? כי כרגע אני במחזור לאחר איחור של יומיים החודש..אז סיפרתי לו על הפורום הזה ואמרתי כמה שאני מרגישה בורה כי עד שנכנסתי לפורום לא ידעתי על כל הדברים שבאמת יכולים להיות בניסיונות להיכנס להריון חח הרגשתי בורה כי אנחנו רק 3 חודשים אבל הגוף שלי עובר כל כך הרבה שינויים מאש שהפסקתי עם הגלולות לפני 4 חודשים שאני כבר לא יודעת מה לחשוב.....אז התחלתי לספר שיכול להיות שאולי אני בעצם בהריון ואני מקבלת מחזור למרות שהבדיקה האחרונה הראתה שלילי והמשכתי להסביר על מה ששמעתי פה....ופתאום הוא אומר טוב אני לא מבין מה שאת אומרת ומה זה מעקב זקיקים שגם אני לא ידעתי עד שלא ראיתי פה הסברים ...חחחחחחחחח בקיצור נקרעתי מצחוק מזה שבסוף אחרי ההסברים שלי הוא אומר לי טוב אני לא מבין על מה את מדברת עדיף שתדברי עם הרופא.....הוא כל כך נבהל כי הוא לא ידע שזה לא כזה פשוט להיכנס להריון......

אז מה שרציתי להגיד זה שאני מודה שיש את הפורום הזה כדי שאני אבין יותר ושאני אהיה פחות בורה ....תודה לכן מקסימות...
12 תגובות
עמוד 1
  • בשביל זה אנחנו פה.....
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תמיד שמחות לעזור
  • תמיד שמחות לעזור

• אני חושבת שאני מתחרפנת....

אז כמו שאמרתי לכן יום שישי קיבלתי מחזור אחרי איחור של יומיים....המחזור שלי תמיד היה ארוך בין 5 ימים לשבוע....עד היום עברו 3 ימים אני קמה בבוקר ורואה שהדימום כמעט הפסיק ולי זה אף פעם לא קורה....אני כבר לא מבינה אולי זה לא מחזור בכלל לא יודעת כבר מה לחשוב....
  • מאמי היה לי בידיוק ככה בחודש שעבר בדרך כלל המחזור שלי בין 5 ימים לשבוע ימים ובחודש הזה הוא היה בידיוק יומיים אני כדי להיות רגועה עשיתי בדיקה ביתית ...
    אני מכירה את ההרגשה שלך את יכולה לעשות בדיקה ביתית רק בישביל השקט הנפשי שלך...
  • לפי מה שאני הבנתי בהריון אין חוקים כל דבר אפשרי אני יכולה לספר לך על 5 בנות שאני מכירה שהיו מקבלות לפחות 3 חודשים ראשונים בהריון מחזור ואחת אפילו שכל 9 החודשים היה לה מחזוראבל זה מקרים נדירים אחרי שמעתי את זה גם אני התחלתי להשלות את עצמי בכל מחזור שקיבלתי כל גוף זה משהו אחר ברור שגם אם תלכי לרופא הוא יתן לך הפניה לבדיקת דם גם בשביל השקט הנפשי שלך וגם כי וואלה יש מקרים שכן זה היה בסוף הריון..ורק שתדעי שאני הכי מבינה אותך!!כי גם לי זה קרה החודש והייתי אצלי רופא ונתן לי לעשות בדיקת דם שאפילו לא עשיתי הרי רוב הסיכויים שאני יראה שלילי אז למה סתם לצפות ולהשלות את עצמי..יהיה בסדר מאמי אבל אם את ממש ממש לחוצה תעשי בדיקה ביתית בשביל השקט שלך..
  • אני לא בלחץ פשוט לי זה אף פעם לא קורה גם במשך כל השנתיים וחצי שלקחתי גלולות המחזור תמיד היה שבוע אז אולי אני סתם משלה את עצמי וחושבת שזה משהו אחר או שבכל זאת הגוף מתחיל להשתנות ולהתנקות אחרי גלולות אוףף לא יודעת....אני לא ממש בלחץ אבל הבעיה שהרופא שלי נמצא פעם בשבוע אז הוא שאני אלך השבוע אבל חיכיתי ללכת אליו שבוע הבא בזמן הביוץ כדי לעשות מעקב זקיקים....נראה לא מתחרפנת עדיין
  • חחחחח נשמה אם את בהריון התינוקי שלך בפנים ולא בורח לשום מקום..אם לא הוא יבוא בעזרת ה' בחודשים הקרובים תכניסי את זה לראש שלך ותראי איך תהיי יותר רגועה יהיה בסדדדדדדרררר!!! תעדכני
  • היי למצפה 29 אני חושבת שזה תופעות של הפסקת גלולות ,לפעמים קורה שמחזורים יותר קצרים או יותר ארוכים בימים ,אם את דואגת אז תעשי בדיקת הריון , אבל כמו שרופא שלי אומר איחור רציני זהו איחור של שבוע לפחות (וגם זה לא תמיד אומר על הריון )תעדכני מאמי ובשורות טובות לכולנו.
  • סיפור מצחיק: (או עצוב...אתן תשפטו..)
  • לגבי מה שמרגו אמרה-איחור של שבוע גם לא אומר כלום והיא ממש צודקת לי חודש שעבר היה לי איחור של שבוע ובדיקת דם שלילית האיחור המשיך בדיווק ראיתי את דודה שלי היא אמרה לי שרק אם יש איחור של 10 ימים זה כבר 99 אחוז הריון פחות מיזה לא שווה לבדוק ולהתבאס
    ובקשר לסיפור-גם אני הבנתי כבר שבהריון אין חוקים כשזה קורה זה קורה ביחד עם מחזור אחרי מחזור לפני הכל יכול להיות מסיפורים אמייתיים שגם אני שמעתי אז בעזרת ה' שיהיה לכולנו:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה