התייעצות רצינית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות .
    אנחנו גרים בבניין דירות . לכל קומה לובי כמובן עם מעליות .... עד עכשיו היה בסדר. לפני מספר חודשים הגיעו משפחה בשכירות, הם משאירים זבל (ולא סתם ליכלוך אלא את כל הזבל שלהם) מדובר בבערך 8 שקי זבל, ארגז רייק של שתיה, פח זבל של בית מלא.... ונשאר כמה ימים...
    זו אינה הפעם הראשונה, לפני כמה שבועות זה נשאר אפילו בשבת והסריח מאוד

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
5 תגובות
עמוד 1
  • זה בניגוד החוק גם עניין החסימת רכבים וגם הזבל מקומה - אני הייתי מתקשרת למשטרה בלי לחשוב פעמיים או לפחות מכריחה את וועד הבית להתקשר.
    לא להאמין שיש אנשים כאלה , פשוט חוצפה !
  • אני חושבת שיש אירגון כזה שמטפל בבעיות כאלה, בעיות שכנות...
    אני לא זוכרת את השם, אבל תחפשי קצת ותמצאי.

אני הייתי מדפיסה מכתב "אזהרה" (לא איום...) שישנו את התנהגותם וחותמת בשם כל דיירי הביניין ומדביקה להם לדלת, אם לא תרשמי שתפני לגורמים הרלוונטים לפתירת הבעיה.
    עוד אופציה יכולה להיות לפנות לבעל הבית שלהם ולדרוש שידבר איתם!
    אני גרה בשכירות, אני לא שומעת מבעל הבית אבל לועד הבית יש את המספר שלו לכל מקרה (אנחנו שכנים טובים
  • ההצעה שלי לפני כל הפניות לגורמים לצלצל לבעל הבית ולספר לו מה הדיירים שלו עושים ולבקש ממנו לשוחח איתם בחריפות!!!

מירי
  • מסכימה עם miri ו-soshi! לדבר עם בעל הדירה ולספר לו מה עושים הדיירים, וכמובן להגיד שההתנהגות שלהם מפריעה מאד לדיירים.... ובמקביל לכתוב מכתב- שיכול להישאר אנונימי, או להיות חתום כ"דיירי הבניין"...
    מפחיד היום להעיר לאנשים, אי אפשר לדעת מה יעשו.....
  • מסכימה עם הבנות היה קורה אצלי בקומה שמשאירים זבל הערנו כמה פעמים כתבנו מכתב תלינו במעלית מבלי לנקוט שמות מכתב הרוח טובה אבל תקיפה אחרי כמה פעמים זה נפסק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה