אוף עד שכתבתי נמחק-שאלת סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אתן שומרות נידה וטובלות במקווה?
    אני אישיתי פעם אחת טבלתי רק לפני החתונה,מאז לא טבלתי במקווה-מצד שני חושבת על זה המון.האם לדעתם מתוך אמונה זה מפשיע על כניסה להריון?
    ערב טוב ובשורות טובות לכולנו בקרוב מאוד
7 תגובות
עמוד 1
  • גם אני לפני החתונה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני טבלתי לפני חתונה ,מאז לא טבלתי אבל אני יודעת טוב מאד איך ספרים ואיך בודקים הבעיה שהביוץ לפעמים יוצא לי עוד בימי הספירה ואז אני מקיימת יחסי מין -אבל ברור שאז אני כבר נקייה לגמרי למשל החודש אמור לצאת לי ביום ה13 (כמובן אני אבדוק בערכת ביוץ ) פעם יצא לי ביוץ ביום ה11 ,אז לפחות 10 ימים אני שומרת (מתחילה את בדיקת ביוץ מיום ה10 ),אני מאד מאמינה באלוקים ,שומרת הרבה דברים אם זה הדלקת נרות ,הפרדה בין חלב לבשר ,יום כיפור וחגים .אני לא רוצה להביע את דעתי בעניין -כמו שאומרים כל איש באמונתו יחיה ,אבל גם אצלי יש שכנה שכל הזמן מטפתפת לי שברגע שאני אתחיל לטבול אז אני אקלט (וישר דוגמא אישית שהיא לא נקלטה במשך שנתיים ואיך שהיא התחילה לטבול ישר נקלטה) ,שוב אני חוזרת על זה ואומרת שהכל בידי אלוקים -אבל נגיד אם אישה צריכה עזרה רפואית בשביל להכנס להריון ,היא צריכה לגשת לרופא ,שהוא יתן לה מענה.ברור שזה לא סותר את מקווה (אבל תודו שאי אפשר בלי רופאים )
  • כמו שבעלי אמר לי פעם כנראה לה (לשכנה) לא היהו בעיות רפאיות ואצלה זה היה רק עניין של זמן.
  • היי ,אני שומרת טהרה כהלכתה ברוך ה׳ ...אי אפשר לצפות שבגלל ששומרים אז ישר נקלטים ...מעבר לאמונה אני חושבת שזה תורם המון לזוגיות יש כל הזמן את הגעגוע אחד לשנייה ..עם בורא עולם אי אפשר לעשות חוקים זה לא תיתן תקבל..הרי לכל אחת מאיתנו כבר כתוב מתי תכנס להריון איך תלד מה תלד :) ובשורות טובות לכולנו למי ששומרת ולמי שלא שומרת !!! אמן
  • מסכימה עם מיכל
  • טבלתי לפני החתונה .. וטבלתי אחרי החתונה בערך 5-6 פעמים
    אני אוהבת את זה כול כך זה עושה טוב לי לנשמה וגם לזוגיות ... אני רוצה להמשיך ובחודשים האחרונים ״נפלתי״ !!!
    חייבת להמשיך וצריכה כוח להמשיך !
    לפעמים קצת בעיות עם הבעלול בקטע הזה לא ממש רגיל ולכן צריכה כוח להמשיך עם זה..
  • הבנתי תודה על התגובות והשיתוף בנות ואיזה כייף סוף סוף הצלחתי להתחבר דרך האייפון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה