היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שחר וטל נכנסים למיטה. משחקים משתוללים הופכים את החדר. מחרפנים אותי. באיזשהו שלב מישהו בוכה ואז הם הולכים לישון.
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
14 תגובות
עמוד 1
אצלנו החלטנו שבמקום כל הבלאגן שהבנות חוגגות ומשחקות אנחנו יושבים לידם, זה שווה לנו את זה, הן יודעות שאם הן שקטות אנחנו לידן בחדר אם הן משחקות אנחנו יוצאים. גם אם רק אחת נרדמה והשניה התחילה לשחק זו לא בעיה לעזוב את החדר כי כבר אין לה פרטנר.
לא יעבוד. לטל נורא קשה ללכת לישון. גם אם יושבים לידו. ואין לי כוחות לשבת לידו שעה וחצי שעתיים עד שנירדם. גם כשהם משוללים ורבים זה לוקח בין שעה לשעתיים אז כביכול למה להטריח את עצמי.....
כי אם שחר ירדם לא יהיה לטל עם מי להשתולל ואולי מהשיעמום ירדם יותר מהר
היינו עושים את זה בהתחלה. ואז היינו יושבים (אני בד"כ) במיטה של טל. ובאמת שחר היה נירדם וטל היה מחפש את עצמו ובסוף נירדם אבל לפחות היה שקט. אבל באיזשהו שלב שחר ביקש (ובצדק) שנשב גם לידו... ואז ברגע שאני כבר לא ליד טל הוא יורד מהמיטה ובא למיטה של שחר ומפריע לו או נשכב עלי כי רוצה שאהיה לידו (קשה לו ההפנמה של היום תורי מחר תורך) או שהוא מתחיל לשחק בחדר.
כנראה שלכם זה לא מתאים, גם הגילאים קצת שונים
אצלנו אני יושבת על כסא באמצע ולא מקשיבה, עונה כמה פעמים לילה טוב, כשזה עובר את גבול הטעם הטוב אני מזכירה שאצא אם הן לא ישנות וזהו, נגמר סיפור.
אצלנו רק רום אופיר השובבה
שחר בד"כ נשפך. לפני שטל עבר למיטת מעבר עוד לפני שהייתי יוצאת מהחדר שחר כבר היה ישן. עכשיו הוא לא נירדם כי טל פשוט מפריע לו. היום נגיד אני יודעת שהוא היה סחוט מעייפות. היה להם יום בריכה בגן הוא חזר עייף מאוד ובכ"ז רק ב8 וחצי עלה ממש למיטה. אני משכיבה סביב 7. בין 7 ל7 וחצי משהו כזה. טלטל הוא שדון קטן.
אצלי הם מסתובבים בכל הבית עד שהם מתעלפים באיזה פינה
גם אצלנו לוקח ליובל הרבה יותר זמן להרדם מאשר למעין. כל ערב כמעט הן נכנסות למיטה, קצת רבות, אח"כ צוחקות ואח"כ שוב רבות חחח.
אם מעין ממש ממש עייפה היא נשלחת למיטה קצת לפני יובל, בד"כ הן נכנסות יחד למיטות ואם אחת מפריעה לשנייה זו שמנסה להרדם עוברת לחדר שלנו והשנייה נשארת לבד בחדר (שתיהן אוהבות להרדם במיטה שלנו ושתיהן לא אוהבות להיות לבד בחדר שלהן....) יובל ישנה עכשיו בערך שעה בגן אחרת לוקח לה להרדם שעה-שעתיים
מותק!
ככה ילדים גדלים
אני גם לא יודעת מה יהיה כשאיתמר יעבור למיטת מעבר...
חבל שאין לסופר נני קו חם (שלא כולל תכנית טלויזיה).
ככה זה אצלי בדיוק עד אמרתי לעצמי שדי! אני עושה הפרדת כוחות כל אחד נירדם בחדר אחר כשאני רואה שאחד כבר עייף ורוצה לישון(אצלי זה אהוד במיטה שלי ואחרי זה אני מעבירה אותו למיטה שלו) הכי שקט
אני דוקא לא רוצה להפריד אותם או משהו כזה. רק רוצה שהתקופה הזו תעבור. בעייני זו החוויה בלגדול יחד - זה מה שהם יזכרו כשיגדלו. "זוכר איך שיגענו את אמא כשהיא כבר רצתה שנלך לישון?" ..... אין תחליף לזכרונות... גם אם אני יכולה לפעמים לטפס על הקירות מעצבים