הפסקת גלולות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כחודש הפסקתי גלולות , אחרי עשר שנים רצופות , במטרה להיכנס להריון. בחמישי ביוני קיבלתי מחזור פעם אחרונה... ובשבוע שעבר התחיל לי דימום קל שהפך להפרשות חומות במהלך השבוע, והיום כבר התווסף לזה התכווצויות קלות בבטן, החלטתי ללכת לרופא שאני לא מכירה רק כדי להסיר את החשש שזו הייתה הפלה. עשיתי בדיקת שתן ויצא שלילי , ואז הוא ערך בדיקת אולטרסאונד ואמר שהוא גם לא רואה מחזור באופק. האם ייתכן שהוא לא אמר לי ואני בכלל בהריון פשוט הבדיקת שתן הייתה מוקדם מדי? כי רק ביום רביעי זה יהיה 4 שבועות לתחילתהמחזור, לא חשבתי על האופציה הזו לזרול אותו ועכשיו אני מבולבלת.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם הוא היה רואה הריון בוודאי היה מספר לך, חוצמזה שמוקדם ידיי לראות הריון באולטרה-סאונד כשם שמוקדם מידיי לאבחנו בבדיקת שתן או דם. בדיקת דם/שתן יהיו חיוביות רק ביום איחור של המחזור, והאולטרה-סאונד ייראה שק הריון רק סביב שבוע 5, ויותר פרטים - דופק וכדומה - עד שבוע 6-7

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה